30.12.2020 14:24

Ανοίγει τις πόρτες του το Ιωνικό για τον Ναυτικό Όμιλο Χίου

Από τις 4 Ιανουάριου και με την προϋπόθεση να έχουν πραγματοποιήσει μοριακό τεστ

Μετά από την δίμηνη αναστολή λειτουργίας το Ιωνικό Κολυμβητήριο ανοίγει και πάλι τις πόρτες του. Οι Α1 αθλητές υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.Χ. θα έχουν την δυνατότητα με την έναρξη του νέου έτους να επανέλθουν στην προπονητική και αγωνιστική τους καθημερινότητα.

Οι δεσμεύσεις και οι αποφάσεις ωστόσο είναι συγκεκριμένες καθώς οι αθλητές θα εισέρχονται κατόπιν εβδομαδιαίου μοριακού τεστ.

«Η διοίκηση του σωματίου θα πρέπει σε εβδομαδιαία βάση να προσκομίζει τα αποτελέσματα των μοριακών τεστ που θα γίνονται στο σύνολο των αθλητών» δήλωσε ο Γ. Μανάρας.

Επίσης σύμφωνα με την υπουργική απόφαση ο αριθμός του συνόλου τόσο των αθλητών όσο και των προπονητών δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 25 άτομα.

Η έναρξη των προπονήσεων μπορεί να αποτελεί μια ευχάριστη είδηση μένει όμως να δει κανείς εάν θα είναι εφικτό να πραγματοποιούνται μοριακά τεστ σε εβδομαδιαία βάση.

Ο Γ. Μανάρας πρόσθεσε: «Θα τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα του ΕΟΔΥ. Θα υπάρχει καθημερινά ονομαστική κατάσταση όλων των εισερχομένων αθλητών. Θα γίνεται θερμομέτρηση των αθλητών. Επίσης δεν θα χρησιμοποιεί κανείς τα αποδυτήρια ενώ δεν θα υπάρχουν θεατές.»

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι ο χρόνος αναστολής λειτουργίας του Ιωνικού Κολυμβητηρίου αξιοποιήθηκε για την συντήρηση του ενώ άδειασαν και τις δυο δεξαμενές.

Τέλος θέλησε να επισημάνει ότι συνεχίζει κανονικά την λειτουργία του το Δημοτικό Στάδιο Χίου με πληρότητα έως 60 άτομα.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ