8.3.2021 15:49

Τι αλλάζει στην λειτουργία των δομών του Νομικού Προσώπου

«Drive through test» και στο προσωπικό του Νομικού Προσώπου

Το Ιωνικό Κολυμβητήριο από σήμερα σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου, Γ. Μανάρα θα λειτουργήσει κανονικά αλλά μόνο για τον Ν.Ο.Χ. καθώς επιτρέπονται οι προπονήσεις μόνο για τους αθλητές υδατοσφαίρισης Α1. Η είσοδος τους επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι θα υποβληθούν σε διαγνωστικό τεστ αντιγόνου και θα λειτουργεί από τις 16:00 έως τις 18:30.

Επιτρέπεται η ατομική άθληση το Δημοτικό Στάδιο Χίου

Συνεχίζονται κανονικά οι προπονήσεις για τα ατομικά αθλήματα όπως είναι ο στίβος και το τένις. Προπονήσεις συνεχίζουν κανονικά και τα Α.με.Α. συνοδευόμενοι από τους προπονητές τους. Το ωράριο λειτουργίας είναι από 16:00-18:30. Η Φάρκαινα παραμένει κλειστή και δεν επιτρέπεται η άθληση στον πολυχώρο. Ανοιχτό παραμένει το γήπεδο του τένις.

Το διάστημα που παραμένουν κλειστοί οι παιδικοί σταθμοί του Νομικού προσώπου εκμεταλλεύεται ο Δήμος προκειμένου όλα τα μέλη να υποβληθούν σε «rapid test». Εκτός από διαγνωστικά τεστ στο προσωπικό θα πραγματοποιηθούν και απολυμάνσεις στους χώρους. Οι παιδικοί σταθμοί σύμφωνα με το ΦΕΚ θα παραμείνουν κλειστοί έως την Καθαρά Δευτέρα.

Στα πλαίσια διενέργειας «rapid test» στον πληθυσμό το Νομικό πρόσωπο παραχώρησε τον προαύλιο χώρο του Ιωνικού Κολυμβητηρίου προκειμένου ο ΕΟΔΥ να πραγματοποιήσει  «drive through test». Τα τεστ θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Τετάρτη και την Παρασκευή από τις 10:00 έως τη 13:00.

 

 

 

 

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ