23.3.2021 14:17

Ανοίγουν ξανά για τους Χιώτες Φάρκαινα και Ιωνικό

Η χαλάρωση των μέτρων που στόχο έχει να λειτουργήσει ως βαλβίδες αποσυμπίεσης  οδήγησε στο άνοιγμα της Φάρκαινας και του Ιωνικού Κολυμβητηρίου.

Στην Φάρκαινα σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου, Γ. Μανάρα θα είναι ανοιχτοί οι διάδρομοι, το γήπεδο του μπάσκετ και οι παιδικές χαρές για τα παιδιά.

Ως προς τον αριθμό ατόμων επιτρέπεται η γυμναστική ανά τριάδες ενώ για την μετακίνηση από και προς την Φάρκαινα δεν επιτρέπεται η επιβίβαση σε όχημα.

Απολυμάνσεις σχεδιάζει να πραγματοποιήσει τακτικά σε όλους τους χώρους που ανήκουν στην αρμοδιότητα του Νομικού Προσώπου ανάμεσα τους και στον χώρο της Φάρκαινας.

«Ανά τακτά χρονικά διαστήματα το συνεργείο της Υπηρεσίας Καθαριότητας το οποίο έχει αναλάβει τις απολυμάνσεις σε όλους τους δημοτικούς χώρους θα κάνει όλες τις απαραίτητες εργασίες για την ασφάλεια των πολιτών», δήλωσε ο κ. Μανάρας.

Στο Ιωνικό Κολυμβητήριο εκτός από την ομάδα υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.Χ. που προπονείται από τις 4 Ιανουαρίου από εχθές ήδη έχουν την δυνατότητα να προπονούνται και άλλα κολυμβητικά σωματεία. Καθημερινά από τις 15:00 μ.μ. μέχρι τις 20:30 το Ιωνικό Κολυμβητήριο παραμένει ανοιχτό.

Τέλος το Νομικό Πρόσωπο σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου σχεδιάζει σημαντικές παρεμβάσεις και στην Φάρκαινα καθώς τα όργανα γυμναστικής έχουν φθαρεί και είναι επικίνδυνα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ