Με σύνθημα «ΕΛΜΑ η τσίχλα των πρωταθλητών», εμφανίζεται αυτή τη φορά η καμπάνια της πολυετούς και ευρέως διαδεδομένης ανά τον κόσμο χιώτικης τσίχλας ΕΛΜΑ.
Ίσως να μην υπήρχε καταλληλότερο πρόσωπο, για την προώθηση αυτής της καμπάνιας, από την Χιώτισσα παραολυμπιονίκη, Κέλλυ Λουφάκη, η οποία είναι αποδεδειγμένα πρωταθλήτρια της ζωής, καθώς και από την Κατερίνα Στεφανίδη. Την χρυσή Ελληνίδα του άλματος επί κοντώ, η οποία αναδείχθηκε κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια για το 2018.
Το λογότυπο «ΕΛΜΑ» ,έξυπνα, «ντύθηκε» με πυργούσικα ξυστά, σε μία πιο εναλλακτική τους μορφή, καθώς δεν επικρατεί το κλασσικό άσπρο- μαύρο- γκρι, αλλά το μαύρο- κίτρινο, προσθέτοντας με αυτόν τον τρόπο ακόμη ένα χαρακτηριστικό στοιχείο του νησιού μας.
Στην προσπάθεια της η Ένωση να διαφημίσει, μέσω των προϊόντων της, το νησί μας σε όλο τον κόσμο το τρίπτυχο μαστίχα- πρωταθλητές- πυργούσικα ξυστά, ίσως ήταν ο καλύτερος συνδυασμός μιας επιτυχούς προβολής.
Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.
Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News
Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.