1.7.2017 16:14

ΒΙΝΤΕΟ/ ΦΩΤΟ- «Μόστραρε» η Λέσχη Τετρακίνησης Χίου

25 θηριώδη δυναμικά αυτοκίνητα 4Χ4  στόλισαν το Σαββατοκύριακο την πλατεία Βουνακίου, προκαλώντας το ενδιαφέρον και το θαυμασμό του κόσμου. Στην πρώτη της έκθεση η Λέσχη Τετρακίνησης Χίου είχε στόχο να τα δει ο κόσμος και να πληροφορηθεί τα πάντα γι’ αυτά.

Η Λέσχη ιδρύθηκε το 2009, αλλά  επανιδρύθηκε το 2013 με  ενεργά μέλη.  Πραγματοποιεί περιηγήσεις και προσπαθεί να χαρακτηρισθεί Αθλητικό σωματείο για να έχει το δικαίωμα να λαμβάνει μέρος σε αγώνες  και να διοργανώνει τουρνουά, όπως δηλώνουν  ο πρόεδρος  Γιώργος Χούλιαρης ο Ταμίας Γιώργος Γεόμελος και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Γιώργος Κοντός.

Καθοδήγηση

«Θέλουμε να φέρουμε τον κόσμο της Χίου κοντά, να φέρουμε θεματικό τουρισμό στο νησί, να ζούμε κοντά στη φύση με αυτά τα αυτοκίνητα. Ταυτόχρονα με την εμπειρία μας μπορούμε να καθοδηγήσουμε σωστά όποιους θέλουν να αγοράσουν ή να μετατρέψουν αυτοκίνητο με τετρακίνηση», προσθέτει ο Γ. Γεώμελος.

«Είναι ένα σπορ για κάθε τσέπη, ανάλογα με την οικονομική δυνατότητα που έχει ο κάθε ενδιαφερόμενος και τι θέλει να κάνει. Μπορεί να πάει από μια βόλτα στην πόλη, στην παραλία και να καταλήξει στο ψηλότερο βουνό», προσθέτει ο Γιώργος Κοντός.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ