3.3.2021 15:23

«Ο Δήμος Χίου στάθηκε αρωγός στο Γενικό Νοσοκομείο»

Ευχαριστήρια ανακοίνωση από τη Διοίκηση του Σκυλίτσειου

Με μια ευχαριστήρια ανακοίνωση η Διοίκηση του «Σκυλίτσειου» Γενικού Νοσοκομείου θέλησε να ευχαριστήσει τον Αντιδήμαρχο Γ. Κλιαμενάκη και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Χίου Α. Ζερβάκη για την πρωτοβουλία και τον συντονισμό των εργασιών ευπρεπισμού στους εξωτερικούς χώρους του Νοσοκομείου:

«Για ακόμη μια φορά ο Δήμος Χίου στάθηκε αρωγός στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου αυτή τη φορά με την συνδρομή στις εργασίες ευπρεπισμού των εξωτερικών χώρων του, στα πλαίσια των οποίων πραγματοποιήθηκαν χορτοκοπές, κλάδεμα, διαγραμμίσεις, βάψιμο και τοποθέτηση κολονών για την οριοθέτηση της στάθμευσης των αυτοκινήτων.

Η καθημερινή παρουσία του κ. Γεωργίου Κλιαμενάκη, Αντιδημάρχου υπήρξε απόδειξη του ζήλου του προς το αντικείμενο ευθύνης του και του αμέριστου ενδιαφέροντός του για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος. Οι εργαζόμενοι του Δήμου υπό την καθοδήγηση του κ. Κλιαμενάκη κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Καταλυτική ήταν και η παρέμβαση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Χίου, κ. Ζερβάκη αφού με δική του πρωτοβουλία υλοποιήθηκε ο ευπρεπισμός των εξωτερικών χώρων του Νοσοκομείου.

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας του Covid-19 η κάθε είδους στήριξη είναι σημαντική καθώς οι ανάγκες είναι αρκετές και το Νοσοκομείο είναι η μοναδική νοσηλευτική δομή στο νησί η οποία έχει επιφορτιστεί τόσο με τη νοσηλεία των ασθενών με Covid-19 όσο και με τη διενέργεια των διαγνωστικών τεστ και των εμβολιασμών των πολιτών του νησιού. Ωστόσο, η ευπρεπής εικόνα του Νοσοκομείου είναι εξίσου σημαντική και συμβάλει στην καλή ψυχολογία των ασθενών

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξή σας η οποία συμβάλει επίσης στην εξοικονόμηση οικονομικών πόρων για την κάλυψη επειγουσών αναγκών και σας ευχόμαστε καλή δύναμη και στο δικό σας δύσκολο έργο».

 

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ