14.6.2024 10:22

Οινούσσες: Αυλαία του πολιτιστικού καλοκαιριού με θέατρο

«Από θεάτρου άρξασθαι» και το θεατρικό εργαστήρι Οινουσσών ανοίγει την αυλαία του φετινού πολιτιστικού καλοκαιριού με τη διαχρονική κωμωδία του νομπελίστα Ιταλού θεατρικού συγγραφέα Dario Fo "Can't Pay..Won't Pay". Η φετινή παράσταση του εργαστηρίου με τίτλο "Δεν έχω… Δεν πλερώνω!» αποτελεί τη δική μας διασκευή στο διαχρονικό έργο.

Οικονομική και κοινωνική κρίση, μισθοί της πείνας, εξώσεις, φασισμός, αχόρταγα αφεντικά, φανατισμός, αδιάφοροι πολίτες… κι όλα τα φλέγοντα θέματα της εποχής μπαίνουν στο θεατρικό βαρόμετρο και μαζί με μια γερή δόση γέλιου φιλοδοξούν να χαρίσουν στο κοινό μια ευχάριστη και διασκεδαστική ώρα θέασης, αλλά κι ένα ισχυρό κέντρισμα προβληματισμού για την καθημερινότητα. 

Μια πολιτική φάρσα, πιο επίκαιρη από ποτέ, μισό αιώνα και πλέον μετά την συγγραφή της παρουσιάζεται την επόμενη Τρίτη 18.06.2024 στις 21:00 στην Αυλή του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Οινουσσών «Γ.Χ.Λεμός».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ