10.2.2023 18:02

Θετικά μηνύματα για τον τουρισμό το 3ήμερο των Αποκριών - Βίντεο

Στα θετικά μηνύματα που έρχονται από τις κρατήσεις σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια στην πόλη της Χίου, ενόψει του 3ημέρου των Αποκριών αναφέρθηκαν σε δηλώσεις τους τα μέλη του φορέα Τουρισμού Κώστας Μούνδρος και Γιώργος Πάσσας.

Όπως εξήγησαν ο Φορέας Τουρισμού «τρέχει» δύο στοχευμένες καμπάνιες για την προσέλκυση τουριστών τόσο για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου όσο και για την τουριστική αγορά της Σμύρνης.

Το αισιόδοξο στοιχείο σύμφωνα με τον Κώστα Μούνδρο είναι το γεγονός ότι, οι κρατήσεις κυρίως στην πόλη ξεπερνούν το 50% με τον ίδιο να εκτιμά ότι θα φθάσουν μέχρι και το 90% το τριήμερο των Αποκριών.

Με στόχο τη διάδοση των εθίμων του νησιού ο Φορέας, προτίθεται εκτός των άλλων να φιλοξενήσει και δημοσιογράφους από την υπόλοιπη Ελλάδα, σε συνεργασία με φορείς και επιχειρήσεις του νησιού.

Τέλος ο κ. Μούνδρος, υπογράμμισε ότι με τα γεγονότα του φονικού σεισμού οι Χιώτες δέχονται μηνύματα ευγνωμοσύνης από την απέναντι πλευρά του Αιγαίου, για την ελληνική βοήθεια και την αποστολή προϊόντων άμεσης ανάγκης.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ