Πολιτισμός

30/7/16 23:30

τελ. ενημ.: 20/2/18 19:04

Τα "Καθημερινά" παρουσιάστηκαν στο χιακό κοινό

Ο 11ος τόμος των Καθημερινών του Δημήτρη Φρεζούλη συστήθηκε στο χιακό κοινό που το βράδυ του Σαββάτου πλημμύρισε το Ίδρυμα "Μαρία Τσάκος" κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία των εκδόσεων "Άλφα Πι". 
Γνήσιος εφημεριδάς, αν και περισσότερο γνωστός στους νεότερους μέσα απο την εκπομπή του στην τηλεόραση της Αλήθειας, ο Δημήτρης Φρεζούλης ξεκίνησε τη στήλη "Καθημερινά" πριν 30 χρόνια μέσα απο την εφημερίδα "Χιακός Λόγος" και τη συνέχισε έπειτα από 5 χρόνια μέσα από την εφημερίδα "Αλήθεια".
Αναγνωρίζοντας τον ιδιαίτερο τρόπο γραφής του αλλά και τη μοναδικότητα των χρονογραφημάτων του ο αείμνηστος Αντωνης Παληός ανέλαβε την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει τα κείμενα του και να τα εκδόσει. Τη συνέχεια μετά το θάνατο του ανέλαβε ο αδερφός του Γιάννης Παληός. 
Την παρουσίαση συντόνισε ο δημοσιογράφος Γιάννης Τζουμας, για το βιβλίο μίλησε ο εκδότης του "π" Νίκος Κατσαράκης ενώ αποσπάσματα διάβασαν η Πελαγίας Κοντού και ο Γιάννης Τσουμπαριώτης. 
Μετά την παρουσίαση η Λαμπρινή Κάμπουρα με το κανονάκι της και ο Δημήτρης Κοντός με το λαούτο ταξίδεψαν το κοινό στα μονοπάτια της παραδοσιακής μουσικής. 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο Facebook του "π" Facebook.com/politischios.gr

Δείτε επίσης