30.7.2016 23:30

Τα "Καθημερινά" παρουσιάστηκαν στο χιακό κοινό

Ο 11ος τόμος των Καθημερινών του Δημήτρη Φρεζούλη συστήθηκε στο χιακό κοινό που το βράδυ του Σαββάτου πλημμύρισε το Ίδρυμα "Μαρία Τσάκος" κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία των εκδόσεων "Άλφα Πι". 
Γνήσιος εφημεριδάς, αν και περισσότερο γνωστός στους νεότερους μέσα απο την εκπομπή του στην τηλεόραση της Αλήθειας, ο Δημήτρης Φρεζούλης ξεκίνησε τη στήλη "Καθημερινά" πριν 30 χρόνια μέσα απο την εφημερίδα "Χιακός Λόγος" και τη συνέχισε έπειτα από 5 χρόνια μέσα από την εφημερίδα "Αλήθεια".
Αναγνωρίζοντας τον ιδιαίτερο τρόπο γραφής του αλλά και τη μοναδικότητα των χρονογραφημάτων του ο αείμνηστος Αντωνης Παληός ανέλαβε την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει τα κείμενα του και να τα εκδόσει. Τη συνέχεια μετά το θάνατο του ανέλαβε ο αδερφός του Γιάννης Παληός. 
Την παρουσίαση συντόνισε ο δημοσιογράφος Γιάννης Τζουμας, για το βιβλίο μίλησε ο εκδότης του "π" Νίκος Κατσαράκης ενώ αποσπάσματα διάβασαν η Πελαγίας Κοντού και ο Γιάννης Τσουμπαριώτης. 
Μετά την παρουσίαση η Λαμπρινή Κάμπουρα με το κανονάκι της και ο Δημήτρης Κοντός με το λαούτο ταξίδεψαν το κοινό στα μονοπάτια της παραδοσιακής μουσικής. 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο Facebook του "π" Facebook.com/politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ