24.8.2017 15:37

Καστροπερίπατος με ενδυμασίες εποχής

 Πρίγκιπες, πριγκίπισσες ιππότες, δούκες, κόμισσες, μαρκήσιοι και μαρκησίες, αυλικοί, άλογα, άμαξες και πολύχρωμο πλήθος έδωσαν μια όψη παραμυθιού στο κάστρο της Χίου.                            Δεν επιστρέψαμε στο παρελθόν, αλλά ζήσαμε το παραμύθι που τόσο ωραία σκηνοθέτησαν και  μας πρόσφεραν τα μέλη του συλλόγου « ΆΡΤΙΟΝ» με τη συνεργασία και συμμετοχή του  «Φάρου Βαρβασίου» και του «Χίοι εν χορώ» που συνεργάστηκαν στην οργάνωση του καστροπερίπατου όπου η Ευρωπαία πριγκίπισσα Σίσυ και οι αυλικοί της  επισκέφθηκαν τη Χίο, και ξεναγήθηκαν στο κάστρο από τη δική μας την Αερώ.

Ο κόσμος δεν σταματούσε να αποθανατίζει την πομπή με το πολύχρωμο σουρεαλιστικό σκηνικό και οι μεταμφιεσμένοι απολάμβαναν την αίγλη  του παραμυθόκοσμου που ζούσαν.

Η πομπή επισκέφθηκε όλα τα σημαντικά σημεία του κάστρου και η πριγκίπισσα Σίσυ ενημερώθηκε και φωτογραφήθηκε με χαρά.  Ο στόχος του  παραμυθένιου καστροπερίπατου επιτεύχθηκε. Οι επισκέπτες φωτογράφησαν  τις όμορφες και γραφικές γωνιές και γειτονιές του και οι εικόνες θα προβάλλουν παντού μια από τις πιο ιδιαίτερες περιοχές του τόπου μας.

 Η ευχάριστη ατμόσφαιρα ήταν διάχυτη, όλοι απόλαυσαν το δρώμενο που ήταν μια νότα παραμυθιού η οποία ήχησε και  ισορρόπησε υπέροχα ανάμεσα στο όνειρο και την πραγματικότητα. 

 

 

.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ