11.7.2025 16:32

Η Χίος ετοιμάζεται να ζήσει μια «Number One» βραδιά με την Έλενα Παπαρίζου

Η κορυφαία Ελληνίδα pop τραγουδίστρια επιστρέφει στη σκηνή του νησιού για μία μοναδική καλοκαιρινή συναυλία

Στη Χίο θα βρεθεί το Σάββατο 2 Αυγούστου, η δημοφιλής τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου, για μία και μοναδική συναυλία που αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες θαυμαστές της από όλο το νησί αλλά και από τις γύρω περιοχές. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Χίου.

Η συναυλία εντάσσεται στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας της Έλενας Παπαρίζου, η οποία ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, παρουσιάζοντας το πιο πρόσφατο μουσικό της πρόγραμμα, που περιλαμβάνει αγαπημένες επιτυχίες από την πολυετή της καριέρα, αλλά και τραγούδια από τον τελευταίο της δίσκο. Η καλλιτέχνιδα, που έχει χαρίσει στην ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή αμέτρητες επιτυχίες, αναμένεται να ξεσηκώσει το κοινό της Χίου με τη χαρακτηριστική ενέργεια και το πάθος που τη διακρίνει επί σκηνής.

Οι προετοιμασίες για την εκδήλωση έχουν ήδη ξεκινήσει, με τους διοργανωτές να διαβεβαιώνουν ότι όλα είναι έτοιμα για την υποδοχή των θεατών σε έναν άρτια οργανωμένο χώρο, που θα πληροί όλες τις προδιαγραφές άνεσης και ασφάλειας. Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, ενώ ήδη καταγράφεται έντονο ενδιαφέρον από επισκέπτες που θα ταξιδέψουν στο νησί ειδικά για τη συναυλία.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν διαμορφωθεί ως εξής: VIP 40€, VIP 30€ και γενική είσοδος 20€. Η προπώληση πραγματοποιείται μέσω της TICKET SERVICES, είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.ticketservices.gr, είτε τηλεφωνικά στο 2107234567, αλλά και από τα φυσικά σημεία προπώλησης: τα καταστήματα Κουμής και Orchestra, το Συρρής (Απλωταριά) και το καφέ Στοά. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα e-ticket για όσους επιθυμούν την άμεση και ανέπαφη παραλαβή του εισιτηρίου τους.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Χίου και εντάσσεται στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού, που στόχο έχουν να αναδείξουν τη Χίο ως έναν ζωντανό πολιτιστικό προορισμό και να προσελκύσουν επισκέπτες που επιθυμούν να συνδυάσουν τις διακοπές τους με αξιόλογες καλλιτεχνικές δράσεις.

Η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου στη Χίο αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά γεγονότα του φετινού καλοκαιριού για το νησί, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να απολαύσει από κοντά μία από τις πιο αγαπημένες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Ημερομηνία: Σάββατο 2 Αυγούστου

Ώρα έναρξης: 21:00

Τοποθεσία: Δημοτικό Στάδιο Χίου 

Κρατήσεις – Πληροφορίες: 2107234567

Τιμή: VIP 40€, VIP 30€ και γενική είσοδος 20€

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο.

Ειδήσεις σήμερα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ