8.5.2024 9:52

Εργαστήρι ζωγραφικής με έμπνευση από τη μουσική

Από το "ΑΡΤΙΟΝ" και το Καφέ- HUT

Η μουσική δεν τέρπει μόνο την ψυχή, μπορεί να λειτουργήσει και ως έμπνευση οδηγώντας σε δημιουργίες που ενώνουν το λυρισμό του χρώματος με το λυρισμό της κάθε νότας. Με τη σκέψη αυτή ο Πολιτιστικός Σύλλογος "ΑΡΤΙΟΝ" σε συνεργασία με το DIY CAFÉ Hut θα διοργανώσουν την Παρασκευή, 10 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι, στον αύλειο χώρο του καφέ, δωρεάν ανοικτό δημιουργικό εργαστήρι ζωγραφικής, με συνοδεία μουσικής.

Μέλη και φίλοι των συνδιοργανωτών, μικροί και μεγάλοι, και όσοι επιθυμούν, με κινητήριο δύναμη τη ζωντανή μουσική από το ακορντεόν του κ. Γιάννη Παραδείση, θα ζωγραφίσουν αντλώντας από την πλούσια δεξαμενή εικόνων που θα δημιουργήσουν οι μελωδίες.

Τα ζωγραφικά έργα θα εκτεθούν επί τόπου και θα συζητηθεί η τεχνοτροπία των δημιουργιών. 

Οι καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν παρακαλούνται να φέρουν μαζί τους τον καμβά ή τα μπλοκ και τα χρώματα επιλογής τους.

Δημιουργικό και μελωδικό ραντεβού, λοιπόν, την Παρασκευή, στο όμορφο περιβάλλον στον πεζόδρομο του καφέ HUT στην πάροδο της Απλωταριάς, συνδυάζοντας τέχνες και το τερπνόν μετά του ωφελίμου. 
 

Επικοινωνία

Βάσω Κριτάκη, Πρόεδρος "ΑΡΤΙΟΝ", τηλ. 6937214208

Δημήτρης Κώσταλος, ιδιοκτήτης Hut, τηλ. 2271301404.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ