29.9.2017 18:30

ΒΙΝΤΕΟ- Προβολή του Ελληνικού στοιχείου στο Ομήρειο τον Οκτώβρη

 «Στοιχείο Ελληνικό» ονομάζεται  η συνεδριακή  θεματική ενότητα η οποία θα παρουσιαστεί στο Ομήρειο από τις 6 έως και τις 14 Οκτωβρίου, στα πλαίσια του μηνιαίου προγράμματος «Ομηρείου έργα».

Στόχος της επιλογής είναι η προβολή του Ελληνικού στοιχείου μέσα από τις τέχνες, την Αρχιτεκτονική, τη λαϊκή παράδοση και το Ελληνικό τοπίο. Το πρόγραμμα παρουσίασαν σε συνέντευξη τύπου ο Πρόεδρος του Ομηρείου Ηλίας Σμυρνιούδης, η Πρόεδρος της  Καλλιτεχνικής Επιτροπής Μίτση  Ακογιούνογλου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Ανατολή Βροχαρίδου και Δημήτρης Καράλης.

Ο Η. Σμυρνιούδης χαρακτήρισε πετυχημένη την οργάνωση της πρώτης Θεματικής δράσης  του Σεπτεμβρίου που είχε ως θέμα τις επιστήμες.

«Η πληρότητα ήταν  απόλυτη, η  αποδοχή μας δίνει χαρά και ώθηση να συνεχίσουμε το έργο μας», τόνισε στο σύντομο πρόλογο του. "Ο κόσμος αγκάλιασε  τη θεματική ενότητα και τα παραγωγικά εργαστήρια του Σεπτεμβρίου", πρόσθεσε.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ