5.8.2023 7:21

Άρωμα και μνήμες Αϊδινίου στο Κάστρο

Με μεγάλη επιτυχία και πολύ κόσμο πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «Πολύ αργά για το Αϊδίνι του Κώστα Στοφώρου», στον Χώρο Τέχνης ''Δες''-art galerry des στην πλατεία φρουρίου στο κάστρο της Χίου, στις 7.30 το βράδυ της Παρασκευής 4 Αυγούστου 2023.

Το βιβλίο είναι μια συναρπαστική περιπέτεια βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα και μαρτυρίες, που μιλά για τη μικρασιατική καταστροφή αλλά και για την όμορφη πλευρά της ζωής...έρωτας, θέατρο, γιορτές, μουσική, αθλητισμός, πολιτισμός, επικοινωνία...που τα είχε η Σμύρνη στον υπέρτατο βαθμό όπως και όλες οι άλλες Ελληνικές πόλεις της Ιωνίας.

Η βιβλιοπαρουσίαση έγινε στα πλαίσια και στο χώρο της έκθεσης ζωγραφικής της Δέσποινας Σταθάκη με θέμα «Ελληνικές Ιστορίες», που θα είναι ανοικτή για το κοινό μέχρι τις 31 Αυγούστου. 

Για το βιβλίο μίλησαν, ο ίδιος ο συγγραφέας Κώστας Στοφώρος, ο Παντελής Ζούρας Θεολόγος-Εκπαιδευτικός και η Βίκυ Σγουρέλη Εκπαιδευτικός-Συγγραφέας. Τη συζήτηση συντόνισε η Εικαστικός Δέσποινα Σταθάκη.

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ