6.12.2016 13:17

Αγιοβασιλιάτικο ταχυδρομείο

Ο ΔΗΜΟΣ ΨΑΡΩΝ ΑΝΑΨΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΜΟΙΡΑΣΕ ΔΩΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Ο δήμος Ψαρών σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο δημιούργησε για τις γιορτινές μέρες τοπικό ταχυδρομείο του Αγ. Βασίλη  και τα μικρά παιδιά του νησιού έστειλαν γράμματα στον αγαπημένο τους Άγιο με τα οποία του ζητούν να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες τους. Τα παιδιά του δημοτικού σχολείου τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, οι κάτοικοι έβαλαν το μεράκι τους και με την αιγίδα του δήμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 3/12/2016 στην κεντρική πλατεία μια λιτή αλλά ιδιαίτερα θερμή εορταστική εκδήλωση με επίκεντρο  τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Ο παρών  Άγιος με το βοηθό του μοίρασαν συμβολικά δώρα στα παιδιά από το Δήμο Ψαρών και τα μέλη του Δ.Σ. του πολιτιστικού συλλόγου Ψαρών «Ο Κωνσταντίνος Κανάρης».
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου από το Δήμαρχο Ψαρών Κωνσταντίνο Βρατσάνο.

Μικροί και μεγάλοι γεύτηκαν το μπουφέ με παραδοσιακά μελομακάρονα, τους κουραμπιέδες, το κρασί και ευχήθηκαν να είναι καλά όλοι και του χρόνου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ