22.10.2021 12:05

Συνάντηση Α. Μιχαηλίδη με τους συνταξιούχους ναυτικούς Χίου

Ο βουλευτής Χίου και αναπληρωτής τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανδρέας Μιχαηλίδης συναντήθηκε χθες Πέμπτη 21/10 με το σωματείο συνταξιούχων ναυτικών (ΠΕΣ-ΝΑΤ) Χίου. 

Οι συνταξιούχοι ενημέρωσαν τον βουλευτή για το σοβαρό θέμα της έλλειψης γιατρού για τη συνταγογράφηση των φαρμάκων τους και για τις κινητοποιήσεις που σχεδιάζουν. Επίσης αναφέρθηκαν στην επαίσχυντη τροπολογία για τις οργανικές συνθέσεις των πληρωμάτων, που καταργεί στην ουσία τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας των εν ενεργεία ναυτικών. Επίσης συζητήθηκε ο εμπαιγμός των συνταξιούχων από την κυβέρνηση στο θέμα της καταβολής των αναδρομικών, τα οποία παίρνει πίσω η κυβέρνηση μέσω της φορολόγησής τους. 

Ο βουλευτής πρότεινε την επίλυση του ζητήματος του συνταγογράφου γιατρού στον Οίκο του Ναύτη με θεσμικό τρόπο και υποσχέθηκε την αμέριστη συμπαράστασή του στα αιτήματά τους, ζητήματα τα οποία άλλωστε έχουν αναδειχθεί μέσα και έξω από το κοινοβούλιο.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ