3.1.2022 14:53

Προς κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων νομής ο Δήμος Χίου

Σ.Κάρμαντζης: «Οι Χαλκούσοι και οι κάτοικοι των Καμποχώρων να δείξουν φωτογραφίες στις Αντιπολιτεύσεις»

Την υπόσχεση του να μην προβεί σε έκνομες ενέργειες τηρεί ο Δήμος εξαντλώντας κάθε νομικό του όπλο ώστε να υπερασπιστεί τη δημοτική έκταση στην περιοχή του Θόλους.

Συγκεκριμένα σήμερα σύμφωνα με το Δήμαρχο, Στ. Κάρμαντζη θα κατατεθούν τα ασφαλιστικά μέτρα νομής τα οποία αποτελούν και το «τελευταίο» όπως δήλωσε νομικό όπλο. Στόχος μέσα από την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων νομής είναι να πάρουν παράταση και να μην εκτελεστούν εργασίες μέχρι να βγει η απόφαση για το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε ένα μεγάλο έργο το οποίο αφορά τον ηλεκτροφωτισμό και την αλλαγή συνολικά 18.000 φωτιστικών σωμάτων σε όλη τη Χίο.

Σχετικά με τις φωτογραφίες, ο ίδιος διευκρίνισε ότι τις συγκέντρωσε από τοπικά μέσα ενημέρωσης που είχαν καλύψει γεγονότα, οι οποίες συνοδεύονταν και από λεζάντες.

Μάλιστα κάλεσε τις αντιπολιτεύσεις που αμφισβητούν την προέλευση των εικόνων να ζητήσουν από τους κατοίκους του Χαλκειούς οπτικό υλικό:

«Μπορούν να τους προμηθεύσουν συμπολίτες μας με τραγικές φωτογραφίες. Όχι μόνο από την πόλη, την πλατεία, το λιμάνι και την Σούδα αλλά και από το Χαλκειός και τα Καμπόχωρα. Ένας ολόκληρος πληθυσμός βασανίστηκε επί 7 ολόκληρα χρόνια».

Τέλος δήλωσε ότι πρόθεση του ίδιου είναι να εξασφαλίσει όπως δήλωσε «την ασφάλεια του τόπου» και από την διπλωματική στάση της Τουρκίας.

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ