14.10.2021 11:37

Να παραταθεί η δυνατότητα χρήσης αγροτικού ρεύματος στον Κάμπο (ΒΙΝΤΕΟ)

Την Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλοπρόοδου Ομίλου Κάμπου συνάντησε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Α. Μιχαηλίδης με αφορμή τα έκτακτα αλλά και χρονίζοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Κάμπου.

Κύριο αίτημα των κατοίκων της περιοχής είναι να υπάρξει παράταση στη δυνατότητα χρήσης αγροτικού ρεύματος. Ανταποκρινόμενος ο κ. Μιχαηλίδης στο αίτημα των κατοίκων θα καταθέσει σχετική αναφορά όπως δήλωσε, στον αρμόδιο Υπουργό προκειμένου να επισπευτεί η παράταση την οποία ζητούν οι κάτοικοι.

Το ίδιο σημαντικό είναι για τους κατοίκους και ο αποχαρακτηρισμός των εκτάσεων από καλλιεργήσιμες εκτάσεις σε κατοικήσιμα οικόπεδα.

Ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε ότι το παραπάνω αίτημα επανήλθε καθώς όπως δήλωσε οι κάτοικοι αναγκάζονται να καταβάλλουν υπέρμετρα ποσά δυσανάλογα της χρήσης. Εμπόδιο στον αποχαρακτηρισμό ήταν το δημοσιονομικό κόστος για αυτό και ο κ. Μιχαηλίδης καλεί την Κυβέρνηση να εξετάσει τα χρηματοπιστωτικά δεδομένα αλλά και χρηματοδοτικά εργαλεία προκειμένου να αποκατασταθεί αυτή η αδικία.

Τέλος ο κ. Μιχαηλίδης έφερε στην επιφάνεια και το θέμα των νεροδιαβασιών του Κάμπου -δίκτυο άρδευσης και ύδρευσης του Κάμπου- που σήμερα έχει πλέον εγκαταλειφτεί.

 

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ