8.6.2021 15:45

«Έχουμε ευήκοα ώτα αλλά όχι μαγικά ραβδιά»

Διαδικτυακό κάλεσμα προς τους πολίτες της Χίου διοργανώνει η «Σύμπραξη Δημιουργίας». Στόχος της διαδικτυακής συνάντησης είναι οι πολίτες να εκθέσουν θέματα που τους προβληματίζουν ώστε η τωρινή Δημοτική Αρχή να υλοποιήσει τις υποσχέσεις της.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Χίου, Σ. Κάρμαντζης κάλεσε τους Χιώτες να λάβουν μέρος «στη μέση της α’ θητείας της «Σύμπραξης Δημιουργίας»» όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, προκειμένου να δοθούν λύσεις σε προβλήματα που απασχολούν τους δημότες.

«Έχουμε 31 μήνες για να λήξει η τωρινή μας θητεία. Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μια ανοικτή συζήτηση στη σελίδα του Δημάρχου. Θέλουμε να το καθιερώσουμε σε κάθε ευκαιρία» ανέφερε ο Δήμαρχος, Στ. Κάρμαντζης.

Ο ανοιχτός διάλογος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Ιούνιου 2021 από τις 18:30 έως τις 20:00. Η συζήτηση θα είναι σε ζωντανή μετάδοση από το κανάλι του Δημάρχου Χίου στο youtube (Σταμάτης Κάρμαντζης) και οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να κάνουν ερωτήσεις παρακαλούνται να τις αποστείλουν στο email simpraxidimiourgias@gmail.com μέχρι την Τετάρτη 9/06/2021 στις 15:00.

Τέλος τόνισε ότι τα προβλήματα που απασχολούν τη Δημοτική Αρχή είναι αρκετά ωστόσο υπόσχεται ότι δίνονται οριστικές λύσεις.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ