27.10.2012 14:53

Τώρα μας κατάλαβαν...

 
Στο χθεσινό φύλλο της εφημερίδας «Εμπρός» της Λέσβου, οι συνάδελφοι προβαίνουν σε ένα καυστικό σχολιασμό κριτικάροντας τη μέχρι σήμερα μη επίσκεψη του υπουργού Ναυτιλίας Κ. Μουσουρούλη στην έδρα της Γραμματείας Νησιωτικής Πολιτικής στη Μυτιλήνη, υποστηρίζοντας ότι κάτι τέτοιο θα έπρεπε να έχει γίνει από καιρό.
Με τίτλο «Τέσσερις μήνες ακριβοθώρητος», το σχόλιο αναφέρει: «Όσοι τον στηρίζουν, δικαιολογούν τη στάση του λέγοντας ότι θέλει πρώτα να έχει κάτι πιο συγκεκριμένο να παρουσιάσει ή να εξαγγείλει πριν διαβεί τη γνωστή πόρτα του κτιρίου απέναντι απ’ τα Δικαστήρια, για να δει έστω το γραφείο του. Όσοι δεν τον ξέρουν, όμως, εύκολα μπορούν - κι έχουν πλέον κάθε δικαίωμα να το υποθέσουν - ότι ο Χιώτης υπουργός θεωρεί πως η καρδιά του Αιγαίου που κλήθηκε να υπηρετήσει μαζί με τη ναυτιλία, χτυπά στον Πειραιά ή ίσως και στο Σίτι του Λονδίνου». 
Τώρα αποκαταστάθηκε το μέτρο… Πού ήταν οι Μυτιληνιοί να ακούσουν το παράπονο των υπόλοιπων νησιωτών, όταν οι υπουργοί, οι γενικοί γραμματείς ήταν για τα υπόλοιπα νησιά ακριβοθώρητοι; Όταν έχεις ήδη γεν. γραμματέα Λιμένων Μυτιληνιό (Μουντζούρης)  και γεν. γραμματέα Νησιωτικής Πολιτικής συντοπίτη (Σπιλάνης), είναι άκομψο να αφήνεις υπόνοιες για διακρίσεις μεταξύ των νησιών εξαιτίας της καταγωγής του Κ. Μουσουρούλη από τη Χίο.
Οι γείτονες τώρα αντιλαμβάνονται αυτό που φωνάζαμε στη Χίο χρόνια, ότι δηλαδή «Βόρειο Αιγαίο δεν είναι μόνο η Μυτιλήνη».
Άθελα τους οι συνάδελφοι αποκατέστησαν, δια του ατοπήματος, μια χρόνια διάκριση.
Εύχομαι σύντομα ο υπουργός να μην αφήσει περιθώρια για άλλη γκρίνια και να βρει χρόνο για μια επίσκεψη στη Μυτιλήνη...  Για να μη λένε και από πάνω... 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ