22.3.2012 10:25

Συγχώνευση ανοσιούργημα

 
            Είναι προφανές ότι είναι ανάλγητος, κουφός, άλαλος, και τυφλός  εκ γενετής αυτός που επιδιώκει τη συγχώνευση αυτή του ΝΑΤ στον ΕΟΠΥΥ. Συγχωνεύει το ταμείο εκείνο που υπέστη διαχρονικά τη  χειρίστη, επαίσχυντη, αναίσχυντη, ξετσίπωτη, ξεδιάντροπη, ανάλγητη, απάνθρωπη, ληστρική μεταχείριση, που καταβαράθρωσε και κατάντησε το πλουσιότερο στο φτωχότερο ταμείο της χώρας μας.
           Ορεσίβιοι βοσκοί πουρνογαλάδες  του Καυκάσου δηλώθηκαν ναυτικοί για να πάρουν, χωρίς να πληρώσουν, μια δεκάρα συντάξεις από το Ν.Α.Τ.  Άνθρωποι άσχετοι έγιναν εφοπλιστές, χρηματοδοτούμενοι από τα δανεικά  και αγύριστα του Ν.Α.Τ. , ενώ εκτοπίστηκαν οι Έλληνες ναυτικοί με τις διμερείς συμβάσεις και τη θέση τους πήραν οι αλλοδαποί, με αποτέλεσμα να χαθούν ασφαλιστικές εισφορές. Αυτά και τα άλλα έπραξαν οι ασχημονούντες, που δεν τους ξεπλένει ούτε ο Ιορδάνης ποταμός. Aυτά  έκαναν και τώρα κάνουν σ’ αυτούς που στήριξαν και στηρίζουν την Ελληνική οικονομία με το συνάλλαγμα, και τώρα περιμένουν να τη σώσουν οικονομώντας τα μηδαμινά από την ένταξη του Ν.Α.Τ.  στο ΕΟΠΥΥ.
            Αυτά έπραξαν εις βάρος των μαρτύρων της θάλασσας, αυτών που δε χάρηκαν τη γλυκιά αγκαλιά των συζύγων, των παιδιών και των γονιών τους, αυτών που ύπνο ζωοδότη δεν πήραν, ούτε χόρτασαν γλυκό ψωμί. Αυτά εις βάρος αυτών που στον ωκεανό συντροφεύτηκαν από τα σκυλόψαρα  και στη στεριά από το βούρκο των λιμανιών  για να αναδειχθούν άσπιλοι και αναδείξουν τελικά υπέροχες οικογένειες. Αυτά υπέστησαν αυτοί που δεν μπόρεσαν να κλείσουν τα ματάκια αγαπημένων προσώπων ούτε τα προσφιλή τους πρόσωπα έκλεισαν τα δικά τους μάτια, όταν ξεψύχησαν στους ωκεανούς.
            Αυτά επιδιώκουν να κάνουν αυτοί που δηλώνουν κοινωνικά ευαίσθητοι και οι νέοι που βλέπουν την υποκριτική ευαισθησία τους θα προτιμήσουν να γίνουν βοσκοί παρά ναυτικοί, με αποτέλεσμα  να μην έρχεται το συνάλλαγμα που έχουν ανάγκη οι επιχειρηματίες, οι έμποροι, οι επαγγελματίες και ο τόπος μας γενικότερα. Αυτά για τις χαζοσκέλες και τους κοντοτσούτσουνους  πολιτικούς μας, που δε γνωρίζουν τι να κάνουν για να αποσοβήσουν το ανοσιούργημα και να αποφύγουν τα γιαουρτώματα.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ