7.6.2016 10:03

Ποιος Δαρβίνος να μας σώσει;

Όσοι παρακολουθούν αδιάλειπτα τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, αξίζει να αναζητήσουν ένα βίντεο που κυκλοφορεί και είναι αποτέλεσμα της έρευνας μιας ομάδας επιστημόνων της Βρετανίας που πραγματοποιούν ένα σημαντικό πείραμα. 

Καλούν σε μια αίθουσα πολίτες, Βρετανούς πολίτες για την ακρίβεια, που ωστόσο έχουν καταγωγή από άλλα μέρη του κόσμου. Βρέθηκαν στην Βρετανία δηλαδή, είτε οι ίδιοι, είτε κάποια μέλη της οικογένειας τους ως μετανάστες και έκτοτε συμπεριφέρονται ως πολίτες του συγκεκριμένου κράτους.

Στο πείραμα μετέχουν ένας Βρετανός 100% κατά ομολογία του ίδιου, ένας άνδρας από το Μπαγκλαντές, μια γυναίκα από το Κουρδιστάν, ένας Ισλανδός, ένας Κουβανός και άλλοι.

 Όλοι  αρχικά νιώθουν περήφανοι που περιγράφουν την καταγωγή τους. Όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω, η καταγωγή υπερτερεί κάθε άλλης εκτίμησης.

Στην ερώτηση ωστόσο των επιστημόνων ποιο κράτος δεν συμπαθούν ή τέλος πάντως δεν τα πηγαίνουν καλά ανά τον κόσμο, ο Βρετανός απαντά ότι δεν του αρέσουν οι Γερμανοί και η Γερμανία, η κοπέλα από το Κουρδιστάν τους Τούρκους, ο Μπαγκλαντέζος αναφέρεται στους Ινδούς, ο Ισλανδός τους Ιρλανδούς και τέλος, ο Κουβανός στους  Γάλλους....

Στην πρόσκληση των επιστημόνων να δεχτούν μια εξέταση του DNA τους με σκοπό να φανερώσει την πραγματική σύνθεση της καταγωγής τους, οι μετέχοντες στο κοινωνικό πείραμα συμφωνούν κι όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω, τα αποτελέσματα τους φέρνουν αντιμέτωπους με μεγάλες και συνταρακτικές εκπλήξεις. Τέτοιες και τόσες που στα δικά μας αυτιά και μάτια θα φάνταζαν εξωπραγματικές, μη αποδεκτές....

 

Δείτε το βίντεο και απλά σκεφτείτε λίγο παραπάνω....  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ