Απόψεις

27/6/13 12:06

τελ. ενημ.: 27/6/13 12:09

Ο Μίλτος και τα ταχύπλοα του Κολ(ο)νακίου

Δια της παρούσης εκφράζω αφενός την λύπη μου,  για την απομάκρυνση από το υπουργικό συμβούλιο ενός Χιώτη πολιτικού και αφετέρου την αγανάκτηση μου, για την τοποθέτηση στο νευραλγικό για τη Χίο  υπουργείο ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ ενός

πολιτικού «γόνου» του Κολωνακίου, του οποίου η μόνη επαφή με την θάλασσα, είναι τα τηλεκατευθυνόμενα μοντελάκια στην «Δεξαμενή» και οι βουτιές στην κοσμοπολίτικη  Μύκονο!!

Αν ο κ. Μουσουρούλης είχε αποτύχει στο έργο του ως υπουργός, έπρεπε να μας είχαν ενημερώσει.

Αυτό επιτάσσει η εντιμότητα και η δημοκρατικότητα. Ευτυχώς οι σύγχρονοι πολιτικοί κατά πλειοψηφία δεν επαίρονται για αυτά!!

Ο υπογράφων θεωρεί τον τ. υπουργό, ως υπόδειγμα ήθους και εντιμότητας. Θεωρεί επίσης ως θετικό το πέρασμα του από το εν λόγω υπουργείο.

Τέλος να ομολογήσω, πως με αφορμή τον τρόπο με τον οποίο συνεκροτήθη το νέο υπουργικό συμβούλιο και την χθεσινή άρνηση του «διορισμένου» υπουργού οικονομικών, να απαντήσει σε ερώτηση αρχηγού πολιτικού κόμματος για σοβαρό θέμα οικονομικής πολιτικής, ανησυχώ  πολύ για την οικονομική μας πορεία, αλλά και για την τύχη σοβαρών εθνικών θεμάτων, όπως είναι το

Κυπριακό και το Μακεδονικό…

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση