14.8.2012 11:55

Μήπως οδεύουμε προς Γερμανική Κατοχή;

 
Χρειάζονται επενδυτές για να κάνουν επενδύσεις για να γίνει η ανάπτυξη, για να δώσει εργασιακή απασχόληση. Γιατί όμως να έρθουν επενδυτές στη Ελλάδα αφού τους συμφέρει να πάνε στη Βουλγαρία, στις Ινδίες και αλλού; Πρέπει λοιπόν να κάνουμε στη χώρα συνθήκες τέτοιες που να τους συμφέρει να προτιμήσουν αντί της Βουλγαρίας τη χώρα μας.
          Μισθούς λοιπόν και συντάξεις  Βουλγαρίας και κάτω, για να έρθουν οι επενδυτές στην ισοπεδωμένη χώρα και να αρπάξουν τον πλούτο της σε συνθήκες κατοχής. Ισοπεδώνουν λοιπόν τη χώρα συνειδητά και μεθοδικά γιατί ενώ βλέπουν ότι για τρία χρόνια το φάρμακο φέρνει ύφεση και μειώνει αντί να αυξάνει τις δυνατότητες της χώρας για ανάκαμψη, αυτοί συνεχίζουν το αυτό.  Το ίδιο φάρμακο δίνουν σε όλες τις χώρες του νότου με απώτερο σκοπό να τις εξαθλιώσουν και αυτές. Πρέπει ο Ευρωπαϊκός Νότος να γίνει Μπαγκλαντές  για να μπορούν τα υπερκυβερνητικά μονοπώλια της Γερμανίας και των δορυφόρων των Βορείων χωρών να ανταγωνίζονται  τις αναπτυσσόμενες χώρες τη Βραζιλία την Ινδία κ.λ.π.
           Ελπίδες είχαν οι ηγέτες στο έλεος των Γερμανών αλλά αντιμετωπίζουν μια προοδευτική και ύπουλη Γερμανική κατοχή όχι με τάνκς αλλά με δάνεια αυτή τη φορά  και διαψεύστηκαν οικτρά.  Αντιδρούν λοιπόν. Συμφέροντα εκτός από τους Γερμανούς  έχουν στην Ελλάδα και οι Αμερικάνοι. Γι’ αυτό πρόσφατα έφεραν στην Ελλάδα τον Σιμόν Πέρρες πολιτικοοικονομικό βραχίονα των Υ.Π.Α. και χούφτωναν  τα νώτα αλλήλων από τη φιλία την πολύ. Τώρα οι Αμερικάνοι αποτελούν για τους Γερμανούς παράγοντα αποτρεπτικό γιατί τι να την κάνουν την ισοπέδωση της πλούσιας χώρας όταν μια υπερδύναμη διεκδικεί, ελπίζουν όμως στις υπογραφές που βάλαμε για να αποτρέψουν τους Αμερικανούς.   Τι ελπίζουμε τώρα εμείς; Οι υπογραφές  ακυρώνονται αν δεν πάρουμε τα δάνεια  και είναι προτιμότερο να μας δαγκώνει ο φυτοφάγος ο γάιδαρος ο Αμερικανικός, παρά η σαρκοβόρα και αιμοβόρα ύαινα η Γερμανική.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ