29.11.2012 16:18

«Μην αναζητήσετε άλλοθι σε εμάς»

 
Κ. Δήμαρχε, 
Όπως γνωρίζεται, τόσο η προηγούμενη Δημοτική Αρχή (κ. Βρουλή) τόσο και οι προηγούμενες (κ.κ Μεννή και Παντελάρα) αρνήθηκαν να συνεργασθούν με τους θιγόμενους πολίτες για να διορθωθούν τα λάθη της μελέτης του τελευταίου τμήματος του περιφερειακού δρόμου της πόλης (από τα μέσα Λειβάδια μέχρι το τάγμα στην παραλία)
Φυσική συνέπεια της άρνησης συνεργασίας, ο εξαναγκασμός των πολιτών να προσφύγουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας (Σ.τ.Ε) για να δικαιωθούν.
Ήδη το Σ.τ.Ε  δικαίωσε την πρώτη προσφυγή και αναμένεται να γίνει το ίδιο στις 16/12/2012 που εκδικάζεται η δεύτερη.
Παρ’όλα αυτά είδαμε με θετικό βλέμμα την πρωτοβουλία που αναλάβετε προ έτους διορθωθούν  τα αδιέξοδα λάθη της μελέτη, ώστε το έργο από τη μια να ολοκληρωθεί και από την άλλη να είναι σύγχρονο, λειτουργικό, καλαίσθητο και με προοπτικές ανάπτυξης του θαλάσσιου μετώπου.
Όμως παρά τις προθέσεις σας βλέπουμε ότι τα πράγματα δεν προχωρούν, οι αποφάσεις του Δήμου δεν υλοποιούνται, το έργο κινδυνεύει να απενταχθεί και τα χρήματα που προορίζονται γι’ αυτό να δοθούν σε άλλα έργα, πιθανά άλλων περιοχών.
Για να μην κατηγορηθούμε ΑΝΑΙΤΙΑ και ΑΔΙΚΑ από οποιονδήποτε παραπληροφορημένο ή κακόβουλο, ότι υπονομεύσαμε την πορεία και το έργο, απευθυνόμαστε έγκαιρα σε εσάς, την Δημοτική Αρχή, τις αντιπολιτεύσεις και τους υπηρεσιακούς παράγοντες και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο να συνεργασθείτε ώστε να προχωρήσουν σωστά τα  πράγματα,  πιστεύοντας ότι κάνουμε το καθήκον μας ως υπεύθυνοι πολίτες που ενδιαφερόμαστε πάντοτε για σωστές μελέτες και έργα που προάγουν τον τόπο την κοινωνία και την οικονομία.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ