7.6.2013 20:12

Μαζί στα δύσκολα

 

Συναδέλφισσα,συνάδελφε
 
Κατεστημένο πολιτικό προσωπικό, συνδικαλιστική ηγεσία, κομματικοί μηχανισμοί έφεραν ήττα κι ερείπια στην εκπαίδευση και τη ζωή μας.Οι εκλογές αυτές μας έχουν πεισμώσει ακόμα περισσότερο. Παίζουν τα ρέστα τους για να κόψουν τη φωνή μας από την 82η Γενική Συνέλευση της ΔΟΕ. Δεν θα τους περάσει. Κοιτάμε μπροστά.
 
Το μήνυμα που αναδύεται είναι πως ο ανεξάρτητος αγωνιστικός και ριζοσπαστικός συνδικαλισμός ριζώνει ως αντίληψη όλο και πιο πολύ και στη Χίο. Κόντρα σε πανίσχυρους κομματικούς και παραταξιακούς μηχανισμούς, τις μεθοδεύσεις τους, τη λάσπη που πέταξαν, τη στοχοποίηση της ασυμβίβαστης φωνής και παρουσίας μας. 
 
Με αυτήν την αντίληψη θα συνεχίσουμε τον αγώνα ενάντια στη βάρβαρη πολιτική της συγκυβέρνησης των μνημονίων και τον κατεστημένο συνδικαλισμό, για να βρεθούν  στην πρώτη γραμμή η φωνή και οι ανάγκες της μαχόμενης εκπαίδευσης. 
 
Την πιο κρίσιμη ώρα της εκπαιδευτικής μας ζωής, την ώρα των απολύσεων, των υποχρεωτικών μεταθέσεων και μετακινήσεων, των καταργήσεων οργανικών θέσεων, σχολείων και νηπιαγωγείων, της τρομοκρατίας και της ψευτο-αξιολόγησης σε καλούμε να ενισχύσεις την Τρίτη 11 Ιούνη ακόμα πιο δυνατά από κάθε άλλη φορά το ανεξάρτητο αγωνιστικό ριζοσπαστικό ρεύμα, τη Νέα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ Ριζοσπαστική Κίνηση  που σ’ όλες τις μικρές και μεγάλες μάχες, στο Σύλλογο και στο Κίνημα, έδωσε και δίνει όλες της τις δυνάμεις. 
 
Εμείς θα είμαστε για πάντα με τους Δασκάλους. 
                                                                                            
                                                                                              
                                                   Βασίλης Μαυρέλος
                              Αντιπρόεδρος Συλλόγου Δασκάλων –Νηπιαγωγών Χίου
                                       Νέα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ Ριζοσπαστική Κίνηση
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ