24.3.2018 21:13

Καταργείστε τους φθορείς των φρενών αυτής της Χώρας

Η επιλογή της Κυβέρνησης να εμπλέκει κατά το δοκούν την δικαιοσύνη σε πολιτικές σκοπιμότητες και να επιτίθεται με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς σε δικαστικές Αρχές όταν οι αποφάσεις δεν την βολεύουν, είναι οπωσδήποτε απαράδεκτη και προσβλητική για χώρα δικαίου.

Έπιασε η ‘’αριστερή’’ γλώσσα του κυρίου Φίλη και αστράτευτου κυρίου Γαβρόγλου το ΣτΕ που τόλμησε να ακυρώσει το εκσυγχρονιστικό έργο του Υπουργείου Παιδείας, το κυβερνητικό όραμα που έθεσε ως προτεραιότητα στο σημερινό γενικευμένο κοινωνικό και εθνικό αδιέξοδο την διαμόρφωση ανεξίθρησκης συνείδησης των μαθητών του δημοτικού.

Και για προσέξετε την αρθρογραφία, από κοντά ‘’προβεβλημένοι’’ δημοσιογράφοι και συγγραφείς θέτουν εις γνώσιν μας το άλλο μεγάλο σύγχρονο εθνικό πρόβλημα, αυτό της ‘’ιστορικής εξαπάτησης’’ των παιδιών μας, ότι δεν διδάσκονται την αληθινή ιστορία της παλιγγενεσίας, δηλαδή, δεν διδάσκονται τις αποτυχίες του ξεσηκωμού ούτε τις ‘’θηριωδίες’’ των Ελλήνων κλπ.

Αυτός είναι ο στρατηγικός στόχος της αριστερής νομενκλατούρας, το χτίσιμο γενεών δίχως πατριωτικά, εθνικά αντισώματα, γενεές έμπλεες ‘’εθνικών’’ ενοχών έτοιμες να αποδεχθούν ό,τι απέτυχε η ένοπλη διεθνιστική ιδεοληψία τους.

Δεν είναι προτεραιότητα των κ. Φίλη και Γαβρόγλου και ΣΥΡΙΖΑ η εύρυθμη και κανονική λειτουργία των πανεπιστημίων, η καταδίκη των προπηλακισμών καθηγητών, η αναδιάταξη σχολών και τμημάτων ΑΕΙ και ΤΕΙ στις σύγχρονες απαιτήσεις της χώρας και της αγοράς, η αριστεία, η αξιολόγηση, δηλαδή, το ‘’παραδοτέο’’ εκπαιδευτικών και σχολείων.

Και δεν είναι καθόλου προτεραιότητα για αυτήν την Κυβέρνηση η ανάσχεση της μετανάστευσης του ανθού της Ελλάδας και η δημιουργία προϋποθέσεων επιστροφής.

Πρόσωπα που διαδραματίζουν αποφασιστικό ρόλο για τις εξελίξεις και εφαρμογές της επιστήμης και της τεχνολογίας και κατά συνέπεια στην ζωή, στην οικονομία, την κοινωνία κλπ. του πλανήτη  περιγράφουν με ρεαλισμό μια νέα ‘’τάξη πραγμάτων’’ που ήδη διαμορφώνεται ραγδαία και τρομακτικά.

Ριζοσπαστικές αλλαγές στην ενέργεια, στην ιατρική, στην βιολογία, στις μεταφορές, στις κατασκευές, το περιβάλλον, στις υπηρεσίες. Όλο το φάσμα της ζωής του ανθρώπου θα επηρεαστεί δραματικά σε πολύ σύντομο διάστημα και φυσικά ότι έχει σχέση με την εργασία και τις απαιτήσεις στην νέα βιομηχανική και διαστημική εποχή. 

Σε αυτό το μεταλλασσόμενο με ταχύτητες φωτός περιβάλλον οι συριζέοι διαμορφωτές πολιτικής τύπου Φίλη, Γαβρόγλου και ΣΙΑ  ‘’συνεγείρουν’’ τα εθνικά αντανακλαστικά στην θρησκειολογία. Αυτό είναι το όραμά τους για την Ελλάδα στην νέα εποχή.

Δεν χωρά ο νους αυτά που συμβαίνουν σε αυτήν την Χώρα, αλλά και για όσα δεν συμβαίνουν ενώ θα έπρεπε.

Είναι αναγκαίο όσο ποτέ η κατάργηση το συντομότερο των ‘’…. φθορέων των φρενών..’’    αυτής της Χώρας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ