#Αεροδρόμιο Χίου #Σταύρος Μιχαηλίδης #Νίκος Ταχιάος

Στη Βουλή το Αεροδρόμιο Χίου με παρέμβαση Μιχαηλίδη

Την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, στις 09:15, η συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης του Βουλευτή Χίου του ΠΑΣΟΚ, με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Νίκο Ταχιάο να καλείται να αποσαφηνίσει το μέλλον της λειτουργίας του αεροδρομίου «Όμηρος»

Στη Βουλή μεταφέρεται το πρωί της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου 2026 το ζήτημα της αεροπορικής συνδεσιμότητας της Χίου και το ενδεχόμενο πλήρους διακοπής της λειτουργίας του Κρατικού Αερολιμένα «Όμηρος», έπειτα από επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο Βουλευτής Χίου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Σταύρος Μιχαηλίδης.

Στη συζήτηση, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 09:15 το πρωί, θα απαντήσει ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Νίκος Ταχιάος, με αντικείμενο την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας σχετικά με το εάν πρόκειται να υπάρξει πλήρης διακοπή της λειτουργίας του αεροδρομίου και, σε μια τέτοια περίπτωση, ποιο θα είναι το χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα εφαρμοστεί.

X

Οι ειδήσεις σήμερα Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ