12.3.2013 17:33

Κάρβουνα θα γίνει ο χρυσός της Χαλκιδικής

              ‘’Ντροπή στους καταραμένους χωριάτες που σαμποτάρουν το πρόγραμμα σωτηρίας της χώρας με τις επενδύσεις.’’  Σ’ αυτή τη χώρα δημιουργούμε ένα καλό κάνοντας ένα μεγαλύτερο κακό. Καίει το δάσος ο τσοπάνης και μετά βάζει τα παιδάκια του μπροστά, κρατά διπλά βιβλία εφορίας ο εργοδότης και βάζει τους εργάτες του μπροστά και τώρα δηλητηριάζουν με κυάνιο ένα πληθυσμό και βάζουν τους άνεργους μπροστά.  Πόσο κοστίζει ο Ελληνικός χρυσός και πόσα θα μας πληρώσουν για να τον εξορύξουν. Τίποτα δεν θα πληρώσουν, δεν θα τον συνεκμεταλλευτούμε μόνο θα δώσουν  φθηνές θέσεις εργασίας και θα δηλητηριάσουν με το κυάνιο τον πληθυσμό.

              Ξέφραγο αμπέλι κατάντησαν τη χώρα οι κυβερνώντες με τα επενδυτικά λησταρχεία, γιατί γονατιστή εκλιπαρεί η κυβέρνηση τους επενδυτές.  Επενδύσεις γίνονται και αλλού, γίνονται στη Βραζιλία και στην Αυστραλία με τους ίδιους επενδυτές. Η Βραζιλία  στερείται ενώ η Αυστραλία ευημερεί. Η διαφορά έγκειται στο ότι άλλο λαό έχουμε στην Αυστραλία και άλλο στη Βραζιλία που η κυβέρνησή του ανοίγει τις πόρτες στους ληστές. Η κυβέρνηση έφερε έναν επενδυτή στη Χαλκιδική να εξορύξει το χρυσό. Ούξ, χούλ και πουστ, είπε ο δήμαρχος στον λήσταρχο και αυτός σκούπισε το φτύσιμο  και ζητά από την κυβέρνηση να φέρει τα Μ.Α.Τ.

               Τι θα κάνουμε τους άνεργους χωρίς επενδυτές; Τι έκαναν οι πρόγονοί μας χωρίς αυτούς;  Μόνοι θα παράγουμε την τροφή μας, για να αποφύγουμε τον επενδυτή που είναι και καταχτητής. Πως θα γίνει αυτό; Με χρήματα από την αναστολή των δόσεων που νομιμοποιούμαστε να κάνουμε γιατί έχουμε νεκρούς. Με τα χρήματα των μεγαλοφοροφυγάδων που είναι οι προϊστάμενοι των κυβερνώντων. Με τις Ελληνικές εξαγωγές. Με προκαταβολή χρημάτων από τους Αμερικάνους με τους οποίους θα συνεκμεταλλευτούμε  τους υδρογονάνθρακες. Είναι οι μόνοι που δεν έχουν εμπορικό συμφέρον από τους Τούρκους και που έχουν τη στρατιωτική ισχύ να επιβάλουν το διεθνές δίκαιο και να εγγυηθούν την Εθνική μας ασφάλεια επομένως  δε θα διαπραγματευτούν με τους Τούρκους όπως θα κάνουν οι Γαλοευρωπαίοι εις βάρος μας τους υδρογονάνθρακες.

              Με τα χρήματα αυτά θα λειτουργήσει το δημόσιο και θα τρώμε προς το παρόν ότι παράγουμε, όπως έκαναν και παππούδες μας. Οι επενδυτές θα έρθουν αργότερα όταν θα αποκτήσουμε διαπραγματευτική δύναμη να αποφύγουμε την ληστρική τους διάθεση και την κατακτητική τους προοπτική.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ