23.2.2013 11:59

Γιατροί των νησιών μας θα γίνουν οι γείτονες

             Ώ, πόσο συγκινητικό είναι αυτό!  Θα κλάψω από συγκίνηση!  Αφήστε με να κλάψω να εκτονωθώ.  Ζήτω η Ελληνοτουρκική φιλία!  Να ‘’εφαρμό-σουμε το ‘’Οθωμανικό δίκαιο’’  να αγκαλιαζόμαστε,  να φιλιόμαστε, να χορεύουμε μαζί  το χορό της κοιλιάς και μαζί να προσευχόμαστε στο τζαμί.
            Οι γείτονες ετοιμάζουν να πλεύσουν στο Αιγαίο πλωτό νοσοκομείο για τους νησιώτες μας.  Την ιατρική μέριμνα που μας αρνήθηκαν οι Έλληνες θα μας την παρέχουν οι Τούρκοι γείτονες και ο Μακρυγιάννης γράφει ότι κατά την Τουρκοκρατία μερικοί Έλληνες αποδείχτηκαν πιο αδυσώπητοι από τους Τούρκους, οι δε ‘’βοήθειες’’ ποτέ δεν δίδονται χωρίς ανταλλάγματα και σκοπιμότητες. Η προσάρτηση του Αιγαίου δεν γίνεται στρατιωτικά ( Ίμια), αφού η δύση που κινδύνεψε πολλές φορές από τον Ισλαμικό επεκτατισμό  δημιούργησε κόκκινη γραμμή (Βαλκάνια νησιά Αιγαίου, Κύπρος, Ισραήλ).  Ένας τρόπος προώθησης του Ισλάμ προς δυσμάς ήταν η ένταξη στην Ε.Ο.Κ και ο εξισλαμισμός των πληθυσμών της. Η προσπάθεια απέτυχε όμως όπως τότε το Τουρκικό όνειρο για την αρπαγή της Κων/πολης  πραγματοποιήθηκε, το νέο όνειρο για την αρπαγή του Αιγαίου επιδιώκουν ‘’πάλι με χρόνια με καιρούς’’ να πραγματοποιηθεί.
             Η κόκκινη γραμμή δεν παραβιάζεται όμως παραβιάζεται η αδύναμη πολιτιστικά, πληθυσμιακά και πολιτισμικά χώρα  (κρίση αξιών), με την Ελληνοτουρκική φιλία.  Αγκαλιάζεται ο γίγαντας  (γεωγραφικά, οικονομικά, εθνικά και στρατιωτικά)  με τον νάνο, τον οποίον προσαρτά, αφομοιώνει και εξαφανίζει μέσα στην απέραντη αγκαλιά.  Προς το παρόν άρχισαν με τη βίζα και τον τουρισμό, για να προχωρήσουν με το πλωτό νοσοκομείο, τις πολιτιστικές και εμπορικές συναλλαγές που θα προετοιμάσουν το έδαφος  για την εγκατάσταση των γονιμότατων Τούρκων στα νησιά μας, όταν η αποχώρηση των νέων προς δυσμάς και  η ανυπαρξία γάμων στερούν τη χώρα από αναπαραγόμενο πληθυσμό. Φιλαράκια είμαστε, τα δικά μας δικά σας και τα δικά σας δικά μας, δική σας η Παναγία Σουμελά και η Καππαδοκία, μαζί έχουμε  και το Αιγαίο με ντε φάκτο καταστάσεις , πλωτά νοσοκομεία, επιχειρήσεις στα νησιά και αργότερα με την εγκατάσταση Ισλαμιστών που θα μας αλλάξουν τα φώτα κανονικά.
            Οι Αμερικανοί είδαν το κίνδυνο της βίζας και ήρθε ο πρέσβης τους στη Χίο, όμως  μικροκομματικά, μικροεπιχειρηματικά και μικροσυμφέροντα των πολιτών, μας αγκιστρώνουν με το δόλωμα της Ελληνοτουρκικής φιλίας στο αγκίστρι του αφελληνισμού.  Ήδη τον ‘’Σουλεϊμάν τον μακελάρη’’ που μάτωσε έξη έθνη, που απείλησε τη Βιέννη και έβαψε κόκκινη τη Ρόδο με το αίμα χιλιάδων Ελλήνων θαυμάζουν εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνίδες νοικοκυρές.  ‘’Παλιός εχθρός φίλος δε γίνεται’’  έλεγαν οι πρόγονοι, φιλίες από  γείτονες που διεκδικούν το σπίτι σου,  (Θράκη, Κύπρος, Αιγαίο, Α.Ο.Ζ, υφαλοκρηπίδα, κλειτορίδα  κ.λ.π. ), είναι φιλίες επικίνδυνες.
              Αυτοί που μας έφεραν τη Γερμανική υποτέλεια, ας φροντίσουν τουλάχιστον να μην έχουμε και στο Αιγαίο διπλά αφεντικά. Ας φροντίσουν  ώστε να μην αφελληνιστεί μια πατρίδα χιλιετηρίδων και γίνει τελικά ένα  ιστορικό παρελθόν.
              

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ