22.2.2013 13:24

Έφυγε με δική του ευθύνη από το «Σκυλίτσειο» ο άτυχος πυροσβέστης

Στο φύλλο της εφημερίδας σας 18-2-2013 και με τίτλο «Γεννά υποψίες το τρίτο περιστατικό» αναφερόμενοι στο θάνατο του πυροσβέστη Μ. Γκιούλη  αναγράφετε ότι, σύμφωνα με τους οικείους του, οι γιατροί του Νοσοκομείου μας τον είχαν διαβεβαιώσει ότι δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα και ότι  προτίθεται να καταθέσουν μήνυση κατά του Νοσοκομείου για το περιστατικό αυτό.

Σας πληροφορούμε επ’ αυτού ότι οι επιληφθέντες του περιστατικού ιατροί κράτησαν τον αποβιώσαντα στο Νοσοκομείο με εισαγωγή στη Παθολογική Κλινική, ενήργησαν τις απαιτούμενες εξετάσεις, όμως την επόμενη ημέρα ο ασθενής θέλησε να εξέλθει του Νοσοκομείου, παρά  τις συστάσεις των ιατρών και υπέγραψε ότι, ενώ του εξετέθησαν όλοι οι κίνδυνοι και του συστήθηκε να  παραμείνει στο Νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις, αυτός επέμεινε και έφυγε με δική του ευθύνη.

Όπως έχουμε πληροφορηθεί, μετά την έξοδο του επισκέφτηκε  δυο ιδιώτες  ιατρούς, καρδιολόγο και πνευμονολόγο, οι οποίοι δεν εντόπισαν κάτι το παθολογικό και του συνέστησαν να προχωρήσει σε περαιτέρω εξετάσεις. Στη  γενόμενη δε νεκροτομή, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω απεβίωσε από ρήξη ανευρύσματος θωρακικής αορτής.

Εκ των ανωτέρω, δεν υφίστανται οποιαδήποτε αμέλεια ιατρών  του Νοσοκομείου και δεν αληθεύει η πληροφορία σας ότι  είχαν διαβεβαιώσει πως δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα.

Θεωρούμε δε απ’ αυτού  ότι η εφημερίδα σας θα έπρεπε να διαπιστώσει το βάσιμο  όποιων πληροφοριών λαμβάνει, πριν  τις δημοσιεύει. Δε θα  ήταν πρόβλημα για τον αρθρογράφο σας, αντίθετα  ήταν υποχρέωση  του, να έλθει  σε επαφή με το Νοσοκομείο και να πληροφορηθεί τα της νοσηλείας του ασθενή, πριν προχωρήσει σε δημοσίευση πληροφοριών που δεν είχε εξακριβώσει, αν όντως είχε τέτοιες πληροφορίες από τους οικείους του.

Ως ελάχιστη ένδειξη αποκατάστασης των πραγμάτων, ζητούμε  να δημοσιεύσετε τη  επιστολή μας αυτή, ώστε να μη δημιουργούνται λαθεμένες εντυπώσεις στους αναγνώστες σας για το Νοσοκομείο μας και τους ιατρούς του, οι οποίοι πάντα προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο και δεν αντιμετωπίζουν επιπόλαια κανένα  περιστατικό.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ