30.10.2012 13:36

Διώξτε τους

 
Διώξτε τους να πάμε σε συσσίτια και δελτία τροφίμων για να σταμα-τήσουν να λιμοκτονούν και να λιποθυμούν, συμπολίτες μας.  Διώξτε τους γιατί όταν η χολέρα πιάνει του γείτονα την πόρτα σύντομα έρχεται και η δική μας η σειρά.  Διώξτε τους γιατί μεθοδεύουν την εξαθλίωση, την ταπεί-νωση και τον αφελληνισμό μας, γιατί ανέκαθεν οι βόρειοι ήταν ανθέλληνες και ειδικά οι Γερμανοί. Διώξτε τους γιατί σύντομα θα υποκύψει στον αφελληνισμό η αδύνατη λόγω ‘’κρίσης αξιών’’ κοινωνία μας.
Διώξτε τους γιατί οι Γερμανοί θυμούνται αντίθετα με εμάς που ξεχάσαμε το αίμα τον πόνο και το δάκρυ της κατοχής, ότι είμαστε η αιτία που έχασαν τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Τον έχασαν γιατί ο μαστρο-Δημήτρης και ο κυρ Παναγιώτης έτρωγαν τρεις χούφτες σταφίδες την ημέρα και πολεμούσαν στα παγωμένα βουνά τον Γερμανικό φασισμό. Αίμα, ορφάνια, θανάτους, δάκρια, ταπεινώσεις, μαύρη πείνα και ότι άλλο αισχρό, βάρβαρο και λέγειν, υπέστημεν από το Γερμανικό φασισμό όταν είπαμε εκείνο το περήφανο ΟΧΙ που έμεινε ανεξίτηλο στην ιστορία του κόσμου, αποφύγαμε όμως την αποκτήνωση και κάναμε μια πατρίδα εύπορη και αξιοπρεπή.
          Θα τρίζουν τα κόκκαλα των γονιών μας αν παραδώσουμε αυτή τη όμορφη και πλούσια πατρίδα αμαχητί. Ο Γερμανικός μισελληνικός φασισμός ξανάρχεται ισοπεδώνοντας μισθούς συντάξεις και εργασιακά δικαιώματα. ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ με τους Βόρειους επενδυτές σε μια χώρα με ρυθμούς ανάπτυξης πλεονάσματα, θέσεις εργασίας  όπως συμβαίνει στη Βουλγαρία και στο Μπαγκλαντές αλλά με βιοτικό επίπεδο αποκτήνωσης.
Θα χρονοτριβήσει λένε η ανάκαμψη με τις επενδύσεις την ανάπτυξη και την εργασιακή απασχόληση και τηρούν σιγή ιχθύος για την  επανόρθωση των ζημιών στους μισθούς, στις συντάξεις και στο κοινωνικό κράτος. Θα χρονοτριβήσει εννοούν,  να συνηθίσουμε την κατάντια μας, σκλάβοι αλευτέρωτοι όπως οι Μπαγκλαντέζοι που δεκαετίες πολλές σέρνονται κοινωνικά και εθνικά απονευρωμένοι, ανάπηροι,  σαν τα σκουλήκια στη γη.   
            Το νέο ΟΧΙ ΔΕ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ πόνο, πείνα, δάκρυ, θανάτους και ορφάνια όπως στη Γερμανική κατοχή. Με τα δελτία τροφίμων και τα συσσίτια με προσωρινή επίταξη της  γεωργικής μας παραγωγής, θα διαθρέψουν τους πάντες και θα σώσουν τους αυτοκτονούντες που μπορεί αργότερα να είμαστε και εμείς.
Την επομένη του ΟΧΙ απαλλαγμένοι από τους βρόγχους των παράνομων δανείων θα έρθουν οι Αμερικανοεβραίοι που λαχταρούν την συνεκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών μας πηγών και θα μας δώσουν προκαταβολή για τη υγεία και την παιδεία και την ενέργεια. Σε ένα χρόνο θα έχουμε ανάπτυξη και σε οκτώ  μια πατρίδα ευρωπαϊκού τύπου καλύτερη των Γερμανών.
Το λυτρωτικό ΟΧΙ λοιπόν είναι το μέλλον μας και όχι η παραμονή μας στην  Eυρώπη των οικονομικών μεγαθηρίων και όχι των λαών.  Τα κόμματα αντιλαμβάνονται τη συμφορά από την παραμονή μας  στην Ε.Ο.Κ.  αλλά δε μιλούν για σταφίδες, γιατί βλέπουν τις δημοσκοπήσεις και φοβούνται το πολιτικό κόστος, εμείς όμως επιχειρούμε να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα για να έχουμε ύπνο καλό.
              Ας σταματήσουμε λοιπόν να τους φοβίζουμε με το ‘’χάος’’ ας τους πούμε επί τέλους την αλήθεια με ένα δημοψήφισμα και να είμαστε βέβαιοι ότι η επιλογή τους θα είναι  όπως και άλλες φορές αξιοπρεπής, πατριωτική,  ηρωική, αλλά ταυτόχρονα και λυτρωτική.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ