25.2.2019 13:13

Αυτές οι δημοτικές εκλογές είναι ευκαιρία για μία νέα αρχή

Οι Δημοτικές εκλογές πλησιάζουν και το τοπίο στην Χίο φαίνεται ότι ξεκαθαρίζει όσο αφορά   τις Δημοτικές παρατάξεις που έχουν εκδηλώσει πρόθεση καθόδου στις εκλογές.

Η απλή αναλογική  δίνει  πλέον την δυνατότητα να εκφρασθούν συμπολίτες μας που μέχρι σήμερα δεν εκπροσωπούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο. Δίνεται η δυνατότητα να γίνουμε συμμέτοχοι στην λήψη αποφάσεων, να πάρουμε το μέλλον της Χίου και το μέλλον των παιδιών μας στα χέρια μας. Να σταματήσει η λογική της ανάθεσης που μας κάνει παθητικούς και αδρανείς δημότες και να ενεργοποιηθούμε απέναντι στους δήθεν ανεξάρτητους και ακομμάτιστους.

Συμμετέχουμε με το ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ, δίνοντας την μάχη με ένα καθαρό πολιτικό και κοινωνικό πρόσημο.

 Αγωνιζόμαστε για διαφάνεια, για δίκαιη ανάπτυξη του τόπου μας με σεβασμό στην πολιτιστική κληρονομιά μας και το περιβάλλον, για αναγκαιότητα άσκησης κοινωνικής πολιτικής προς όφελος όλων των πολιτών χωρίς διαχωρισμούς, διακρίσεις και αποκλεισμούς και για ευρύ μέτωπο απέναντι στον νεοφιλελευθερισμό, στην ακροδεξιά, το φασισμό, τη διαφθορά και  την διαπλοκή.

 Εμείς δεν προερχόμαστε από τζάκια, δεν θα απευθυνθούμε στους συμπολίτες μας με πορτραίτα στάρ και μαγνητοσκοπημένα διαγγέλματα. Δεν χρειαζόμαστε να προβάλουμε τίποτε άλλο από αυτό που είμαστε.

Τα  δικά μας όπλα στη μάχη αυτή είναι το ήθος, η προγραμματική επάρκεια και η αναγκαιότητα ότι οφείλουμε να αλλάξουμε την Χίο που την παραμέλησαν και την κατέστησαν  παρακολούθημα των εξελίξεων.

 Αυτά κερδίζουν πάντα το κενό περιεχομένου πολιτικό μάρκετινγκ και είναι βέβαιο ότι το αντιλαμβάνονται  οι Δημότες της Χίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ