4.9.2013 12:02

Αμερικανοεβραίοι, Τουρκορώσοι και Τροϊκανοί

Όλοι αυτοί έκαναν κύκλο και στη μέση έχουν την γύφτισσα  την μαϊμού που τους δίνει παράσταση, και εκείνοι της χουφτώνουν τα νώτα και γελούν.  Μοιάζουν θηρία τίγρεις, πάνθηρες γύπες και όρνεα όλοι αυτοί που απολαμβάνουν την παράσταση αλλά ταυτόχρονα συναγωνίζονται ποιο στο τέλος θα την κατασπαράξει.  Είναι τα θηρία που οσμίζονται το άοσμο νικέλιο, το  βισμούθιο το μολυμντένουμ και τα άλλα σπάνια ορυκτά της μαϊμούς που είναι σπανιότατα στη γη και πλουσιότατα στη σελήνη αλλά για πολλές πεντηκονταετίες δεν θα έχουν την ικανότητα να τα εκμεταλλευτούν.

Οσμίζονται και μεθούν με το άρωμα των υδρογονανθράκων που υπάρ χουν πλουσιοπάροχα κάτω από την Α.Ο.Ζ.  της μαϊμούς. Και αυτή  με τους δώδεκα πολύχρωμους θεούς της που δεν μπορούν συνεννοηθούν,   ανίκανη να προστατέψει τον πλούτο της  στρέφει πότε προς το ένα και πότε προς το άλλο θηρίο και με Ευρωπαϊκή οδηγία ετοιμάζεται να διαπραγματευτεί μέρος αυτού του πλούτου με τους  ‘’καλούς’’ της γείτονες που τον διεκδικούν.

Το πιο αιμοβόρο θηρίο η Τρόϊκα των δανειστών πρώτα μεθοδευμένα εξουθένωσε την μαϊμού με το μνημόνια για να φέρει την ύφεση, να ελαχιστοποιήσει την παραγωγή να δώσει και άλλα δάνεια και μετά για αντίτιμο να αρπάξει έναντι πινακίου φακής  το αμύθητο υπόγειο και ύφαλο πλούτο της. Στο γύρο είναι και οι Αμερικανοεβραίοι. Γι’ αυτούς οι υδρογονάνθρακες της άπω Ανατολής είναι επισφαλείς, ασφαλείς είναι οι υδρογονάνθρακες της Αν.  Μεσογείου στο τρίγωνο Ελλάδα , Κύπρος Ισραήλ, είναι και οι Ρώσοι που δεν έχουν ανάγκη γιατί έχουν δικούς τους και τους πουλούν γι’ αυτό το αντίτιμο είναι εξευτελιστικό. Είναι και οι Τούρκοι που δεν θέλουν μόνο τους υδρογονάνθρακες αλλά και υφαλοκρηπίδες και νησιά. Οι ‘’εταίροι’’ θέλουν να τους συνεκμεταλλευτούν  με τους Τούρκους καλούς πελάτες τους, γιατί δεν τους συμφέρει αλλά και δεν μπορούν να αντιπα-ρατεθούν και να δώσουν στη ιδιοκτήτρια μαϊμού ‘’σταγόνες του ωκεανού’

Τα λιγότερο αιμοβόρα θηρία αλλά και αυτά που έχουν και το συμφέρον και την ισχύ να προστατεύσουν την περιουσία της αλλά και την Εθνική της κυριαρχία  είναι οι Αμερικανοησραιλινοί  και το απέδειξαν όταν τρύπησαν Νότια της Κύπρου. Τότε ήρθαν εδώ ο Νετανιάχου και ο Πέρρες και υπόγραψαν προσύμφωνα αλλά η τύφλα των κυβερνώντων τους έστρεψε προς τους ‘’εταίρους’’ φίλους Τροϊκανούς.  Τώρα που ξεστραβώθηκαν και είδαν την Γερμανική κατοχή, έστειλαν πρόσφατα τον μονόφθαλμο στις Υ.Π.Α.  αφού πρώτα έτρεξε ο Τσίπρας που μυρίστηκε πρώτος τη ζημιά. Ας ευχηθούμε στον ανίκανο τον μονόφθαλμο να επιτύχει πριν να είναι για όλους μας αργά.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ