24.7.2013 17:11

Ακόμα ένας «τζάμπα μάγκας» ο φίλος και «σύντροφος» Άλέκος Γαϊτάνος

Αλέκο με μπερδεύεις.

Στις προσωπικές μας συζητήσεις άλλα μου λες και δημόσια άλλα γράφεις.

Δεν πειράζει όμως γιατί είσαι καλός φίλος.

Θα ξεμπερδευτείς κάποια στιγμή.

Εξάλλου μέσα σε τόσες συνιστώσες φυσιολογικό είναι.

Είναι κατανοητή η υποχρέωση σου Αλέκο να αρθρογραφείς και να συνδικαλίζεσαι παλαιομοδίτικα, γιατί ο στόχος σου για να εκλεγείς Βουλευτής πρέπει να περάσει και από αυτούς τους δρόμους.

Αποφεύγεις να τοποθετηθείς στην ουσία δηλαδή αν είναι νόμιμο, έντιμο και ηθικό να το παίζεις αγωνιστής- καταληψίας κλείνοντας τις δημόσιες υπηρεσίες, ταλαιπωρώντας τους πολίτες και ταυτόχρονα να κάνεις τα μπάνια σου αμειβόμενος κανονικά τον μισθό σου.

Ηθελημένα ή άθελα σου έτσι καταργείται πλέον η απεργία.

Αυτά κάνεις και βγαίνεις από πάνω.

Δημοσίευσε πόσες μέρες απεργίες έκανες, πόσες μέρες καταλήψεις και ποιες είναι οι περικοπές που σου έγιναν. Θα έχει ενδιαφέρον. Τόλμησε το.

Το ΝΠΔΔ πιστεύω ότι ήταν από τα ελάχιστα πανελλαδικά στο χώρο της Τ.Α που λειτούργησε άψογα στο σύνολο του, τις ημέρες των καταλήψεων και αυτό τιμά όλους τους εργαζόμενους του.

Σου εύχομαι από καρδιάς με το καλό να μπεις στην Βουλή και τις 110 ειδικότητες των καθηγητών που υπάρχουν σήμερα ( καμιά εικοσαριά ήταν παλαιότερα) να τις διπλασιάσεις, καθώς επίσης να αξιοποιήσεις τον συνάδελφο μου Μικέ Γιαννάρα σε μια λαμπρή θέση, τώρα που ανακάλυψε τον δρόμο της αριστεράς τύπου Αλέκου Γαϊτάνου και βρίσκεται κοντά σας.

Καλορίζικος.

Σου αφιερώνω την παρακάτω  φράση από τον «Αρεοπαγιτικό» του Ισοκράτη.

«Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται, διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία».

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ