2.8.2012 16:26

Αχαριστία - Ευαισθησία 1-0

 
Ακούμε  και βλέπουμε καθημερινά στην τηλεόραση, κολωνακιώτες ιατροί με 10.000 € εισόδημα το χρόνο, χωρίς να αναφέρεται το όνομα τους. Γιατρούς με φακελάκια όλα καλά κι ωραία , χωρίς καμία τιμωρισία και η παραιατρίκή να ζει και να βασιλεύει.
Τελευταία έγινε αρνητική super star στην τηλεόραση και η  δικιά μας ιατρός Λεμονιά Βαρκάρη.
Ξέρω ότι η κοινή γνώμη είναι διχασμένη αλλά πρέπει να είναι έτσι;
Τουλάχιστον υπάρχει Χιώτης που να μην ξέρει ότι η Λεμονιά όλα αυτά τα  έκανε μόνο και μόνο από ευαισθησία ή από πιέσεις άλλων επωνύμων που τώρα δεν την στηρίζουν στον Γολγοθά που τραβάει και γυρίζουν αντίθετα το πρόσωπο τους; Υπάρχει Χιώτης που να μην ξέρει ότι η Λεμονιά έχει χειρότερο εχθρό το φακελάκι; Υπάρχει Χιώτης που να μην ξέρει ότι η Λεμονιά είναι τέρας τιμιότητας;
Ναι συμφωνώ ήταν παράνομο αυτό που έκανε, αλλά το έκανε με δικό της όφελος; Φυσικά και όχι .Γιατί ξέρουμε την Λεμονιά τι άνθρωπος είναι.
Εγώ προσωπικά που τα γράφω, δεν έχω τίποτα ιδιαίτερες σχέσεις με την άξια γιατρό του νοσοκομείου μας, και να σας εκμυστηρευτώ και κάτι ,μια φορά που πήγε η σύζυγος μου για να την εξετάσει, της είπε να έρθει σε ένα μήνα.
Καλό θα είναι κα Βαρκάρη να βγεις και να πεις μερικούς επώνυμους υψηλά ιστάμενους  που σε πίεζαν να δώσεις αυτά τα επιδόματα.
Πρότασή μου είναι να κοπούν βέβαια οι τυφλοί μαϊμού και γίνει στη γιατρό μια επίπληξη και μόνο.
Η Λεμονιά είναι μια άξια επιστήμον που μπορεί να προσφέρει πολλά στο νοσοκομείο μας .Δυστυχώς η κοινωνική πολιτική του κράτους μας τα τελευταία 4 χρόνια είναι κάτω του μηδενός και ζητείται να τιμωρηθεί κάποια γιατρός που πήγε να βοηθήσει με τις δικές της δυνάμεις την ανάλγητη κοινωνική πολιτική αυτού του κράτους και δικαιώνονται τα φακελάκια και οι φοροφυγάδες.
Αγαπητοί συμπατριώτες όπου και να ανήκουμε νομίζω ότι η Λεμονιά Βαρκάρη είναι ένα  μεγάλο κεφάλαιο για το νοσοκομείο μας και δεν πρέπει να αφήσουμε  να γίνει Ιφιγένεια

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ