14.2.2014 13:54

Στα Τρίκαλα τα δυο στενά ο πρόεδρος της ΕΠΟ

• ΜΕΤΑΞΥ ΣΦΥΡΑΣ (ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ) ΚΑΙ ΑΚΜΟΝΟΣ (ΜΗΤΣΟΥΡΑ) ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Έχει άλλη μια παράπλευρη συνέπεια η υπόθεση των Κοιν.Σ.Επ., όπως εξελίχθηκε με τους άστοχους χειρισμούς του Δήμου. Δημιουργεί ένα υπέροχο τρίγωνο, που ως τις εκλογές θα πρέπει να βρει την ισορροπία του.

Από τη μέρα που ο δήμαρχος ανακοίνωσε την απόφαση του να φρενάρει το σφιχτό εναγκαλισμό με την «ΑΚΜΗ», όλως  τυχαίως φαντάζομαι, η ιστοσελίδα του νομίμου εκπροσώπου της ανακάλυψε ότι η δημοτική αρχή Λαμπρινούδη παραπαίει. Δεν υπήρχαν ενδείξεις νωρίτερα. Μοναδικό κριτήριο της κοινωνίας, αυτό που έφερε τα πάνω –κάτω, ήταν, από όσο αντιλαμβάνομαι, αν ο Δήμος θα συμβληθεί ή όχι με την «ΑΚΜΗ».

Άρχισαν τα αντίποινα, εν ολίγοις, με τη βοήθεια και μιας διαδικτυακής ψηφοφορίας όλο αξιοπιστία και φερεγγυότητα. Σ’ αυτήν ο Τριαντάφυλλος, που είχε ήδη ανακοινώσει ότι δεν θα είναι υποψήφιος, κατέληγε να είναι ο εκλεκτός των ψηφοφόρων για δήμαρχος, με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Μήτσουρα να κάνει λόγο για μεγαλύτερη ακόμα συντριβή του Πολύδωρου, αν δεν λειτουργούσε ως πέμπτη φάλαγγα το σύστημα υπολογιστών του Δήμου, που ανέβασε τα ποσοστά του νυν δημάρχου.

Τι δουλειά έχει σ’ αυτή την … ωραία ατμόσφαιρα ο πρόεδρος της ΕΠΟ; Μα ο Γιωργάκης ο Σαρρής, αν δεν κάνω λάθος, έχει «υιοθετήσει» τον κ. Μήτσουρα ως το νέο ανανεωτικό πρόσωπο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χίου, έχει τονώσει το κύρος του συνδυασμού του με το νέο ποδοσφαιροπαράγοντα.

Το αναπάντητο σε πολλούς ερώτημα ποιος επέβαλε τη συμμετοχή Μήτσουρα στο … παρεάκι της Ε.Π.Σ., μάλλον ήρθε η ώρα να λυθεί. Ήταν επιλογή του γιατρού; Κατέβηκε αίφνης το Πνεύμα το Άγιο και του υπέδειξε ως κατάλληλο στην Ε.Π.Σ. ένα αμούστακο παιδί με απειροελάχιστη συμμετοχή στα ποδοσφαιρικά τεκταινόμενα μέχρι τότε ή, όπως είπε η γλωσσοφαγιά, επιβλήθηκε τότε από τις αόρατες «Πολυδωρικές δυνάμεις».

Καιρός είναι να απαντηθεί το ερώτημα από το Γεώργιο, ειδικά τώρα που ο … απασφαλισμένος Μήτσουρας  δεν μασάει, χτυπά αλύπητα, σαν το χταπόδι, το δήμαρχο, αν οι Συμβάσεις δεν πάγωναν υπό τη γενική κατακραυγή.

Τι θα κάνει ο πρόεδρος της  Ε.Π.Σ.; Θα επιτρέψει στο Βασίλειο να βάλλει κατά το δοκούν τον Πολύδωρο, έτσι για να ξεσπάσει το δίκιο του παλικαριού για την τροπή που πήρε η υπόθεση με τη ΑΚΜΗ ή θα τον … προσγειώσει στην τάξη, θα τον κάνει να διαπιστώσει ότι δεν παραπαίει δα ο Πολύδωρος, σφυρίζοντας του το … μυστικό;

Ποιο είναι αυτό; Σκύλος που γαυγίζει δεν δαγκώνει. Μπορεί ο Πολύδωρος, Βασιλάκη, να τα μαζεύει δημόσια, δηλώνοντας ότι παίρνει πίσω τις συμβάσεις με την «ΑΚΜΗ», εγώ ωστόσο διαπίστωσα ότι στην πρώτη ευκαιρία που του δόθηκε να κάνει το λόγο του πράξη, το απέφυγε. Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου προχθές κουβέντα για την ταμπακιέρα. Όπερ μεθερμηνευόμενο η απόφαση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης με την «ΑΚΜΗ» παραμένει σε ισχύ και πριν και μετά τις εκλογές. Άλλο το πότε θα υλοποιηθεί…

Ε, με τέτοια δεδομένα δεν νομίζετε και εσείς ότι ο πρόεδρος Γιώργος έχει τη δυνατότητα μιας … πολύπλευρης προσέγγισης επί του θέματος, να μην επιτρέψει η τριγωνική σχέση να διαταραχθεί κι όλοι τους να βρουν την ησυχία τους; Εκείνος να βασιλεύει επί του ποδοσφαιρικού στερεώματος, ο δήμαρχος να μην … παραπαίει κατά την chiospress, και ο Βασιλάκης να συνεχίσει να … ακμάζει, πριν ή μετά τις εκλογές δεν έχει και τόση σημασία. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ