23.11.2018 20:01

Ο μαέστρος Στέλιος Καμπούρης

Έβγαλα, πράγματι, το καπέλο στον Στ. Καμπούρη, παρακολουθώντας τη συζήτηση για τα πεπραγμένα της Μονομετοχικής. Ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης πέτυχε και αλώβητος να μένει από τη δημόσια κατακραυγή για τις πελατειακές λογικές Καραμανή και … λάδι να βγάλει τον προστατευόμενο του πρόεδρο, παρεκτρέποντας με εκρήξεις τη συζήτηση.

Λησμονώντας ότι προ ολίγων εβδομάδων έπαιρνε όρκο ότι ουδέποτε η Μονομετοχική πήρε απόφαση να διανέμει είδη που της είχαν παραχωρηθεί για το προσφυγικό και πρόσθετε, μάλιστα, ότι «εδώ τίθενται μεγάλα ερωτηματικά», μόλις πήρε το λόγο ταυτίστηκε με την αιτιολογία Καραμανή ότι για όλα ευθύνεται το λάθος της πρακτικογράφου και ζήτησε να μην ισοπεδώνονται τα πάντα.

«Ο πρόεδρος λαμόγιο δεν ήτανε. Ως εδώ και μη παρέκει, γιατί κάποια πράγματα έχουν και όρια», φώναζε με τα ντεσιμπέλ στα ύψη και, εμμέσως πλην σαφώς, επέπληξε και τους συναδέλφους του στην αντιπολίτευση (Στεφάνου και Νύκτα) ζητώντας ο καθένας να σκεφτεί πως έχει λειτουργήσει στην Αυτοδιοίκηση.

Που έγκειται η μαεστρία Καμπούρη; Μα στο ότι κανένας δεν κατηγόρησε – γιατί δεν υπάρχουν στοιχεία – τον Γ. Καραμανή ως λαμόγιο. Κατηγορείται για άσκηση πελατειακής πολιτικής αισχίστου είδους και για αυτό ο Στ. Καμπούρης δεν βρήκε να πει κουβέντα.

Ούτε καν αν θα πρέπει να πιστέψουμε τις προ εβδομάδων δηλώσεις του ότι η Μονομετοχιοκή δεν έχει λάβει καμία απόφαση διανομής ειδών σε κοινωνικές ομάδες ή την τωρινή του θέση ότι ελήφθη η απόφαση κι έκανε λάθος η πρακτικογράφος.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ