30.6.2016 16:15

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια

ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΥΓΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΔΗ- ΠΑΠΑΛΑΝΗ ΓΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ

Δεν χάνουν ευκαιρία αλληλοσύγκρουσης, Πολύδωρος Λαμπρινούδης και Λευτέρης Παπαλάνης. Με κάθε αφορμή, από όποια θέση κι αν βρίσκονται διασταυρώνουν τα ξίφη τους άλλοτε πιο ήπια και άλλοτε μέσα από ομηρικούς καυγάδες. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και αργά το βράδυ της Τετάρτης με αφορμή το πολυσυζητημένο έργο της ανέγερσης της νέας πτέρυγας του «Ανδρεάδειου» και την απόφαση της συμπολίτευσης να κηρύξει έκπτωτη την εταιρία «ΑΚΤΑ» που ήταν και ο ανάδοχος του έργου.

Η αρχή έγινε με τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Π. Λαμπρινούδη ο οποίος εντόπισε «εμμονή» πίσω από τις κινήσεις του προϊσταμένου της Τεχνικής Υπηρεσίας Λ. Παπαλάνη σχετικά με την έκπτωτη εταιρία, κάνοντας λόγο ακόμα και για διαπλοκή.

Ο πρώην Δήμαρχος κατηγόρησε τον κ. Παπαλάνη ότι έκανε οτιδήποτε ήταν δυνατό προκειμένου να μη διευκολυνθεί ο ανάδοχος του έργου ενώ μεταξύ άλλων κατήγγειλε ότι ο δεύτερος σε σειρά εργολάβος του έργου είχε επαφές με τον προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας που τον τροφοδοτούσε συνεχώς με έγγραφα.

Αυτή η τοποθέτηση του Π. Λαμπρινούδη, εξόργισε σε υπερβολικό βαθμό τον Λ. Παπαλάνη που εκνευρισμένος απάντησε: «Έχεις πρόβλημα μαζί μου εδώ και 13 χρόνια. Θα σε σύρω στα δικαστήρια, θα σου κάνω αγωγή».

Της έντασης ακολούθησαν αντεγκλήσεις μεταξύ των δύο πλευρών με τον Λ. Παπαλάνη να μην χάνει ευκαιρία να επιτίθεται έστω και υπηρεσιακά στον πρώην Δήμαρχο και τον Π. Λαμπρινούδη να μη χάνει ευκαιρία να απαντά με καρφιά και σπόντες.

Κοινή εντύπωση όλων; Ότι πρόκειται για ακόμα ένα επεισόδιο μεταξύ των δύο ανδρών, που δεν είναι ούτε το πρώτο αλλά ούτε και το τελευταίο. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ