Παραπολιτικά

18/5/18 20:02

τελ. ενημ.: 18/5/18 20:03

Επανεκλογή χωρίς καταμέτρηση;

Οι πιο αθόρυβες εσωκομματικές εκλογές των τελευταίων ετών διεξήχθησαν στη ΝΟΔΕ, σε σημείο που μόνο οι … προσελθόντες ψηφοφόροι να τις πάρουν χαμπάρι. Η υποψηφιότητα άνευ αντιπάλου του Πρ. Μανωλάκη και αντίστοιχα του Κ. Αλέρτας στη ΔΗΜΤΟ δεν επέτρεψαν να ανέβει το θερμόμετρο και η σχεδόν αδιάφορη στάση των εσωκομματικών τους αντιπάλων (Ν. Μηταράκης – Στ. Κάρμαντζης) στέρησε από την αναμέτρηση το ιδιαίτερο χρώμα.

Από τη Ν.Δ. ανακοίνωσαν απλώς τους νέους προέδρους των ανά την Ελλάδα ΝΟΔΕ ενώ και στη Χίο εκδόθηκαν αποτελέσματα χωρίς να αναφέρονται οι ψήφοι στους υποψηφίους. Ξέρουμε για παράδειγμα ότι ο Πρόδρομος είναι επανεκλεγείς πρόεδρος, δεν ξέρουμε όμως πόσοι από όσους ψήφισαν επικρότησαν με σταυρό την επανεκλογή του. Άλλο φερ’ ειπείν 400 στους 547 κι άλλο 200, έχει τη σημειολογία του.

Για την ιστορία πάντως τη νέα ΝΟΔΕ απαρτίζουν οι Μαν. Αγγουλές, Καλ. Γιαννούλου, Παντ. Καμπούρης, Γ. Λιγνός, Κ. Νεαμονίτης, Ηλ. Παπαδόπουλος, Χρ. Σπηλιόπουλος, Αρ. Σταμούλας και Ελ. Τζιάκη. Ως σύνεδροι από τη Χίο αποστέλλονται οι Μαν. Αγγουλές, Μ. Γιαννούλου, Ι. Μαλαφής, Κ. Παπαδοπουλος και Ι. Ψώρρα.

Σχόλια άρθρου: 0