30.6.2016 15:12

Δυσαρεστημένος από τις επαφές Βουρνού

Ένα βήμα πριν έρθει σε πλήρη ρήξη με τον ίδιο του τον συνδυασμό βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Δημοτικός Συμβούλος της πλειοψηφίας Σταμάτης Ζουμίδης, πληροφορούμενος ότι ο δήμαρχος Μ. Βουρνούς κάλεσε σε συνομιλία κατοίκους της περιοχής ευρύτερης περιοχής του Κάστρου, ανάμεσα στους οποίους ήταν και άτομα που συμμετείχαν στα επεισόδια του λιμανιού στις αρχές Απριλίου.

«Με ποια ιδιότητα τους κάλεσε; Ανοίγουμε διάλογο με τα άτομα που μας απειλούσαν ευθέως; Οι περισσότεροι από αυτούς έλεγαν και ξανάλεγαν ότι αν δεν φύγουν οι πρόσφυγες θα τους σκότωναν οι ίδιοι. Τώρα πληροφορούμαι ότι κατά τη διάρκεια του προ τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας κατέβηκαν κάτω στον δρόμο και άνοιξαν διάλογο μαζί τους. Γιατί δεν ενημερωθήκαμε;», έλεγε και ξαναέλεγε ο Στ. Ζουμίδης κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης.

Μάλιστα σε κατ ιδίαν συζητήσεις έξω από την αίθουσα συνεδριάσεων άφηνε να εννοηθεί ότι σε περίπτωση που επαναληφθεί το ίδιο σκηνικό τότε θα ενημέρωνε τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου. «Για ποιο λόγο να τον ενημερώσεις;» ρωτούσαν οι παρευρισκόμενοι χωρίς ωστόσο να λάβουν απάντηση. «Θα μιλήσω πρώτα με τον ίδιο τον Δήμαρχο», ήταν η φράση του Στ. Ζουμίδη μη αποκαλύπτοντας τις προθέσεις του.  

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ