5.8.2016 19:52

Δημήτρης Μίχας στη θέση της Έλενας Τσατσαρώνη;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ 29ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΒΟΥΡΝΟΥ

Στην εκτός Χίου «αγορά» φαίνεται ότι προσανατολίζεται ο δήμαρχος Μανώλης Βουρνούς στην προσπάθειά του να αναπληρώσει την κενή θέση που άφησε πίσω της η μέχρι πρότινος συνεργάτιδά του Έλενα Τσατσαρώνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «π» ο νέος σύμβουλος του Δημάρχου λέγεται Δημήτρης Μίχας. Είναι 29 ετών, πολιτικός αναλυτής και υποψήφιος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες και δημόσια διοίκηση στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην πολιτική επικοινωνία (Πανεπιστήμιο Γλασκώβης), τη νοτιοανατολική Ευρώπη (Πανεπιστήμιο Αθηνών) και τη διοίκηση επιχειρήσεων (Πανεπιστήμιο Λευκωσίας). Ομιλεί έξι γλώσσες και έχει διατελέσει επικοινωνιακός σύμβουλος σε διεθνείς οργανισμούς και πολιτικά πρόσωπα.

Η επιλογή του 29χρονου φαίνεται ότι εκπορεύθηκε όχι από τον ίδιο τον Δήμαρχο αλλά από στενούς συνεργάτες του με τις πληροφορίες του «π» να αναφέρουν ότι αποτελεί υπόδειξη άλλου ειδικού συμβούλου του Μ. Βουρνού.

Η πρόσληψή του αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του «π» με τον δήμαρχο, διέψευσε τα δημοσιεύματα ότι η πρόσληψή του θα γίνει μέσω της Μονομετοχικής Εταιρίας Αξιοποίησης Ακινήτων του Δήμου. Αρκέστηκε δε να αναφέρει τα παρακάτω: «Η επιλογή των συμβούλων αποτελεί αποκλειστική επιλογή του δημάρχου και μόνο. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο», μη θέλοντας να δώσει περισσότερες πληροφορίες για τον νέο του συνεργάτη. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ