8.3.2024 9:48

Ξεκινά τη Δευτέρα η λειτουργία του συστήματος καταχώρησης των Δηλώσεων Καλλιέργειας Ε.Μ.Χ.

 Η Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου ενημερώνει τα μέλη της, ότι τη Δευτέρα 11/3/2024, θα ξεκινήσει η λειτουργία του συστήματος καταχώρησης των Δηλώσεων Καλλιέργειας Ε.Μ.Χ. 

Στο σύστημα αυτό οι παραγωγοί, οφείλουν μέσω του λογαριασμού τους στη διαδικτυακή πλατφόρμα “myemx.gr”, να καταχωρούν τα στοιχεία που αφορούν τις καλλιέργειές τους: Αγροτεμάχια, καλλιεργούμενα μαστιχόδεντρα ή ελιές, συγκαλλιεργητές, καθώς και τις νέες φυτεύσεις (τελευταίας πενταετίας).

H Δήλωση Καλλιέργειας θα αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο για την ΕΜΧ και τον παραγωγό, καθώς θα παρέχει τη δυνατότητα προγραμματισμού της παραγωγής και ταυτόχρονα θα επιτρέψει στον Οργανισμό να σχεδιάσει τις δράσεις του προς όφελος των μαστιχοπαραγωγών. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν μέσω των οδηγιών καταχώρησης στην πλατφόρμα  myemx.gr ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 2271021001#0.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ