29.4.2014 16:03

Ρήξη με το παρελθόν με «λευκή νύχτα»

ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ

Με εξωστρέφεια απαντά επιτέλους η τοπική αγορά στην οικονομική κρίση, προσπαθώντας να προσελκύσει τους καταναλωτές, να τους οδηγήσει στην αγορά και να αυξήσει τους τζίρους των καταστημάτων, προσπαθώντας να αλλάξει πριν βουλιάξει.

Σε αυτήν την κατεύθυνση στο δεκαήμερο εκπτώσεων που έχει εξαγγελθεί και ισχύει με απόφαση υπουργού από 2-12 Μαΐου για όλα τα εμπορικά καταστήματα, έρχεται προσθετικά να συμβάλλει σαν «κράχτης» η «Γιορτή της Άνοιξης» με τη διοργάνωση παράλληλων εκδηλώσεων στην αγορά με τη συνεργασία Εμπορικού Συλλόγου, Επιμελητηρίου και Δήμου Χίου.

Το δεκαήμεροι προσφορών ξεκινά την Παρασκευή 2 Μαΐου από τις 8.30-14.00 και από τις 18.00-21.00 ενώ το Σάββατο 3 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στη Χίο η «λευκή νύχτα», με τα καταστήματα να λειτουργούν, πέρα από το καθιερωμένο πρωινό ωράριο και  από τις 19.00-23.00.Τη συγκεκριμένη βραδιά η Απλωταριά θα μοιάζει  με έναν ανοιχτό χώρο πολιτισμού. Το χορευτικό συγκρότημα του Συκούση, συναυλία μουσικής αλλά και κατασκευή φωτιστικών από φυσικά υλικά από τον κ. Κ. Τραυλό θα αναζωογονήσουν τα κύτταρα της Απλωταριάς προσελκύοντας το ενδιαφέρον του κοινού.

Τις υπόλοιπες μέρες του δεκαημέρου το ωράριο των καταστημάτων θα παραμείνει ως έχει και το Σάββατο 10 Μαϊου θα πλαισιωθεί και πάλι με μουσικό περίπατο από τη Φιλαρμονική, μαθήματα ζωγραφικής, συναυλίες και χορευτικά.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ