8.8.2016 13:49

Τ. Μπαλτάκος: «Ενεργή αποτροπή των μεταναστών στη θάλασσα» [ΒΙΝΤΕΟ]

Στην ανασύσταση του δεξιού χώρου τόσο στη Χίο όσο και στα υπόλοιπα νησιά του Βορείου Αιγαίου στοχεύει η «Εθνική Ενότητα» που γι αυτό τον λόγο επιστράτευσε τον πρώην Γενικό Γραμματέα της Κυβέρνησης Σαματά, Τάκη Μπαλτάκο ο οποίος πραγματοποίησε επίσκεψη στο νησί μας το Σαββατοκύριακο.

Ο ίδιος είχε σειρά συναντήσεων με στελέχη του δεξιού χώρου στο νησί τονίζοντας ότι προέχει η οργάνωση του κόμματος εκφράζοντας παράλληλα και την ελπίδα ότι ο κόσμος θα πλαισιώσει τη νέα προσπάθεια της «Εθνικής Ενότητας».

Μιλώντας στην κάμερα του Politischios.gr ο Τ. Μπαλτάκος εστίασε κυρίως στο μεταναστευτικό ζητώντας ενεργή αποτροπή από τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος και λέγοντας ότι η λύση στο πρόβλημα είναι η απαγόρευση εισόδου στην Ελλάδα, κατά τα πρότυπα άλλων βαλκανικών χωρών.

«Μέχρι την Τουρκία είναι πρόσφυγες. Μόλις φύγουν από εκεί είναι λαθρομετανάστες. Αυτό ας το κατανοήσουμε», είπε.

Ερωτώμενος για τη σχέση του κόμματός του με τη Χρυσή Αυγή ο κ. Μπαλτάκος ανέφερε ότι δεν έχει ουδεμία σχέση, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι η «Εθνική Ενότητα» στοχεύει στους ψηφοφόρους της.

«Πολλοί ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής ήταν πρώην ψηφοφόροι της Ν.Δ.. Αυτό είναι σαφές. Ας μην το κρύβουμε. Εμείς θέλουμε πίσω αυτόν τον κόσμο. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Κ. Μητσοτάκης είναι ένας κεντρώος πολιτικός. Δεν μπορεί να συσπειρώσει τη δεξιά», σημείωσε ο ίδιος ενώ κλείνοντας ανέφερε ότι έπρεπε ήδη από το 2012 η Ελλάδα να επιστρέψει στο εθνικό της νόμισμα. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ