21.8.2015 12:12

«Στις εκλογές δεν ψηφίζει ο Μεϊμαράκης, ψηφίζει ο λαός» [ΒΙΝΤΕΟ]

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ "ΠΟΤΑΜΙ"

Απάντηση στην εκτίμηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Β. Μεϊμαράκη, ότι στην επόμενη Βουλή οι ΑΝ.ΕΛ. δεν θα καταφέρουν να μπουν στο Κοινοβούλιο, έδωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένος κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Χίο με κύριο θέμα το μεταναστευτικό.

«Στις εκλογές δεν ψηφίζει ο Μεϊμαράκης, ψηφίζει ο ελληνικός λαός», είπε ο ίδιος για να προσθέσει ότι «κάθε φορά οι ΑΝ.ΕΛ. είναι εκτός βουλής και κάθε φορά εισέρχονται ολοένα και πιο ενισχυμένοι».

Απαντώντας στο ερώτημα για το εάν οι ΑΝ.ΕΛ. θα συμμετείχαν σε μία κυβερνητική συνεργασία περισσότερων κομμάτων ο κ. Καμμένος τόνισε ότι από τις παρούσες πολιτικές δυνάμεις δεν υπάρχει καμία με την οποία μπορεί να συνεργαστεί ενώ αναφερόμενος σε σχόλιο των δημοσιογράφων για μία πιθανή συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝ.ΕΛ., ΠΟΤΑΜΙ, ο ίδιος είπε: «ότι το ποτάμι πρέπει να αποφασίσει προς τα που ρέει».

Τέλος ο κ. Καμμένος εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο λαός θα στηρίξει την αυτόνομη κάθοδο των ΑΝ.ΕΛ. ενώ σημείωσε ότι την επομένη θα συνεργαστεί εκ νέου με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Περάσαμε αυτούς τους μήνες και συμμετείχαμε σε μία κυβέρνηση για την οποία είμαστε υπερήφανοι. Λειτουργήσαμε ως αναγκαίο καλό, κάναμε τις παρεμβάσεις μας σε θέματα Άμυνας και Ασφάλειας της χώρας. Ψηφίσαμε ενάντια σε νομοσχέδια που για εμάς ήταν κόκκινες γραμμές και θεωρώ ότι υπήρξε μία άριστη συνεργασία με την κυβέρνηση εκπληρώνοντας την υποχρέωση που λάβαμε από τον ελληνικό λαό.

Κατεβαίνουμε αυτόνομοι στις εκλογές, όμως την επόμενη ημέρα αν ο ελληνικός λαός το θελήσει θα είμαστε μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα. Εύχομαι στον κ. Μεϊμαράκη καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα ως πρόεδρος της Ν.Δ.. Όμως οι  Έλληνες θα αποφασίσουν ποιον θέλουν στην κυβέρνηση. Προβλέψεις δεν θα κάνω. Αλλά να θυμίσω ότι συνήθως εμάς μας βγάζουν έξω από τη Βουλή και κάθε φορά είμαστε όλο και πιο ενισχυμένοι», ανέφερε μεταξύ άλλων. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ