14.3.2012 15:16

Στην αντεπίθεση ο Στ. Κάρματζης

Άμεση υπήρξε η απάντηση του Στ. Κάρματζη στην ανακοίνωση την οποία εξέδωσε ο νέος πρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Στεφ. Φαρατζής περί επίπλαστης πραγματικότητας σε ότι αφορά το ταμειακό υπόλοιπο που υποστηρίζει ότι παρέδωσε στη νέα διοίκηση το πρώτος.
Με δελτίο Τύπου ο κ. Φαρατζής διευκρινίζει τα εξής:
«Επειδή διαπιστώνουμε ότι καλλιεργείται, σκόπιμα ή μη, να εμπεδωθεί στην συνείδηση της Χιακής Κοινωνίας, και όχι μόνο, μια επίπλαστη πραγματικότητα (πολύ επικίνδυνη για τις ημέρες που βιώνουμε) στο θέμα που αφορά το τι παρέλαβε η νεοσυσταθείσα Διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χίου, σας γνωρίζουμε τα παρακάτω:

  1. Τα ταμειακά υπόλοιπα του Λ.Τ. Χίου που παραλάβαμε είναι 711.958,95€ σε τρεις λογαριασμούς στην Τράπεζα Ελλάδας.
  2. Υπάρχει οφειλή τρίτων προς του Λ.Τ. Χίου από λιμενικά τέλη και δικαιώματα, παραχωρήσεις χώρων κλπ. Ποσού 103.822,80€.
  3. Υπάρχουν οφειλές του Λ.Τ. Χίου προς τρίτους για έργα που εκτέλεσε η απερχόμενη Διοίκηση του Λ.Τ. Χίου ποσού 163.177,22€
  4. Υπάρχει οφειλή του Λ.Τ. Χίου προς Πράκτορες πλοίων για προμήθεια από των εισπράξεων που έκαναν για το Λ.Τ. Χίου ποσού 34.000,00€.

Κατά συνέπεια το Ταμειακό Υπόλοιπο που παραλάβαμε αντιστοιχεί στο ποσό των 618.604,53»
Απαντώντας με τη σειρά του ο κ. Κάρματζης τόνισε στον «π» ότι το αποθεματικό του ταμείου μαζί με τα δρομολογημένα έσοδα που υπάρχουν μέχρι το τέλος του 2012 ανέρχονται στο ποσό του 1.800.000 ευρώ.
«Τα είπα δημοσίως μπροστά σε όλους εκείνη την ημέρα και τα εξήγησα αναλυτικά. Εγώ παρέδωσα στη νέα διοίκηση περί τις 600.000 ευρώ. Παράλληλα όμως υπάρχουν και δρομολογημένα έσοδα για το Λιμενικό ταμείο μέχρι και το τέλος του 2012 που φθάνουν το ύψος των 1.100.000 ευρώ. Άρα το συνολικό ποσό αγγίζει το 1.700.000 ευρώ», ανέφερε ο κ. Κάρματζης υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι δεν μπορεί να κατανοήσει τη σκοπιμότητα του Στεφ. Φαρατζή σε ότι αφορά την ανακοίνωση που εξέδωσε.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ