6.7.2015 13:59

Σεβαστό το αποτέλεσμα, αναγκαία η ενότητα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ Μ. ΒΟΥΡΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤ. ΚΑΡΜΑΝΤΖΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

Την ανάγκη ενότητας αλλά και της άμεσης αποκατάστασης της ομαλότητας στη χώρα, υπογραμμίζουν σε δηλώσεις τους στον «π» οι Στ. Κάρμαντζης και Μ. Βουρνούς με αφορμή το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

Μ. Βουρνούς

«Της 7 το απόγευμα της Κυριακής έκλεισαν όλες οι κάλπες. Μέχρι την ώρα που τελείωνε το δημοψήφισμα ο καθένας διατηρούσε το δικαίωμα της άποψής του. Μετά το κλείσιμο της κάλπης, υπήρξε μόνο μία απόφαση που εκφράζει όλη την Ελλάδα. Αυτό το αποτέλεσμα θα πρέπει να το αξιοποιήσει η κυβέρνηση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επωφελεία ολόκληρου του ελληνικού λαού».

Στ. Κάρμαντζης

«Ο λαός με την ψήφο του αποφάσισε. Είναι ένα πεντακάθαρο αποτέλεσμα, είναι σεβαστή από κάθε άποψη η ετυμηγορία του ελληνικού λαού. Αυτή τη σοβαρή απόφαση περιμένουμε να τη διαχειριστεί η Κυβέρνηση γιατί έχουν δημιουργηθεί προσδοκίες από το αποτέλεσμα και σίγουρα το φορτίο για τον Πρωθυπουργό είναι βαρύτερο αυτή την ώρα. Ευχή όλων μας και δική μου ως αντιπεριφερειάρχης Χίου είναι να έρθει το καλύτερο και ανεξάρτητα από το ποιοι στάθηκαν στο ναι και ποιοι στο όχι, η επομένη μας βρίσκει ενωμένους γιατί τα δύσκολα είναι μπροστά και πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε». 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ