17.4.2014 10:27

Σε δικό του κτίριο

ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΤΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Την λιγότερο δαπανηρή λύση ώστε το Δημοτικό Συμβούλιο να αποκτήσει σύντομα τη δική του αίθουσα συνεδριάσεων επέλεξαν τα μέλη του στην τελευταία συνεδρίαση λίγο πριν τις εκλογές.

Με βάση την εισήγηση της Τεχνικής Υπηρεσίας το κόστος για τη δημιουργία νέας αίθουσας στα κτίρια της Οδού Δημοκρατίας θα κόστιζε πάνω από 80.000 ευρώ γι’ αυτό επιλέχθηκε η αναμόρφωση της αίθουσας «Ανδρέας Λοΐζος» στο Δημαρχείο Χίου.

Όπως εξήγησε ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Λ. Τσακός, πρόσφατα ολοκληρώθηκε η αποτύπωση του χώρου και η ανακαίνισή της αναμένεται να κοστίσει περί τις 4.500 ευρώ.

Τι προβλέπει η νέα αίθουσα

Με βάση τη μελέτη ο τοίχος που υπάρχει πίσω από τον χώρο του προεδρείου θα γκρεμιστεί ώστε να εξοικονομηθεί χώρος επιπλέον 2 μέτρων. Τα έδρανα των συμβούλων θα παραμείνουν τα ίδια ενώ θα αυξηθεί ο χώρος του κοινού. Τέλος στην πλευρά των παραθύρων θα τοποθετηθεί βάθρο διαστάσεων 8 ,00 x 2,15x 0,14 μ.

Το μοναδικό το οποίο θα παραμείνει ως έχει θα είναι η αίθουσα των πρακτικογράφων. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ