26.7.2012 10:36

Προσευχή για τα θύματα της τραγωδίας (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Στον τόπο της τραγωδίας στη Συκιάδα, βρέθηκε χθες το απόγευμα μετά την κηδεία της Μ. Πασσαλή στα άνω Καρδάμυλα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος, προκειμένου να τελέσει επιμνημόσυνη δέηση υπέρ της ανάπαυσης των ψυχών των θυμάτων του δυστυχήματος που συγκλόνισε την κοινή γνώμη τη Δευτέρα.

Στο σημείο είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς κάτοικοι των χωριών της Συκιάδας, της Λαγκάδας και των Καρδαμύλων, ενώ φόρο τιμής απέδωσαν με την παρουσία τους οι αστυνομικές αρχές, οι διασώστες του ΕΚΑΒ και οι Πυροσβέστες που έδωσαν σκληρή μάχη μαζί με τους κατοίκους της Συκιάδας για να σώσουν τους επιβαίνοντες.

«Αυτή την ώρα ο νους και η σκέψη μας είναι στους τραυματίες. Προσευχόμαστε όλοι στον Θεό για να γίνουν γρήγορα καλά. Παράλληλα όμως το απροσδόκητο του θανάτου τριών ανθρώπων μας κάνει να υψώνουμε τα μάτια στον ουρανό και να προσευχόμαστε για την ανάπαυση των ψυχών του. Αυτή την ώρα δεν χρειάζονται λόγια. Χρειάζεται προσοχή και προσευχή», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Μητροπολίτης Μάρκος. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ